60-годишен юбилей отпразнува днес Аня Дерменджиева

   

Днес в сградата на кметство Енина с празнично настроение близки и приятели поздравиха Аня Дерменджиева по случай 60-годишения й юбилей. Част от гостите бяха и кандидатът за кмет на община Казанлък Галина Стоянова, кандидатът за кмет на село Енина Веселин Андреев и кандидатите за общински съветници Николай Златанов, Боян Каличков и Стефан Драганов.
„Аня ти си с огромно сърце и неповторима завладяваща положителна енергия, когато излезеш на сцена, сцената грейва!“ – с пожелания за здраве и още творчески успехи кандидатът за кмет от ГЕРБ Галина Стоянова поздрави рожденничката.
Дерменджиева даде висока оценка на нововъведената през 2012 г. точкова система за разпределяне на читалищните субсидии. Според Аня Дерменджиева новият метод на субсидиране е справедлив и даващ възможност на работещите, на практика, читалища да получават повече финансиране за реализиране на творческата си дейност.
Кандидатът за кмет на с. Енина Веселин Андреев (ГЕРБ) поздрави рожденничката и й връчи почетен плакет с пожелание да продължи да съхранява духовността сред енинци.
Аня Дерменджиева е дългогодишен секретар и художествен ръководител при НЧ „Братство – 1869“, село Енина, актриса, певица, с голяма усмивка и страхотно чувство за хумор. Нейни ученици печелят първите места в конкурса „Чудонемирчета“, а Мария на 16г. и Тея на 11г. са обявени за „Таланти на Казанлък за месец юни“ в кампанията „Талантите на Казанлък“, реализирана от кандидата за общински съветник от ГЕРБ Борис Кърчев.
Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com