50-годишен юбилей ще отбележи през новата учебна година детска градина „ Мечо Пух“ в Казанлък

   

Детска градина „ Мечо Пух“ в Казанлък ще отбележи своята 50-та годишнина с поредица от прояви, началото на които ще бъде поставено на 15 септември, каза за директорът на градината Аксения Тилева. Тя поясни, че сред планираните прояви са среща на поколенията, фотоизложби, конкурси за детска рисунка и есе със спомен за градината, кръгла маса с участието на приятели и партньори на детското заведение във връзка с международните проекти, в които е участвало то през последните 15 години.
„С тези събития целим да популяризираме цялата любов и грижа, която сме положили всички от детската градина – учители и помощен персонал, за това да възпитаме и отгледаме едни достойни хора. Според мен е знаково, че в Казанлък има такава детска градина, с толкова опит и успехи, и всички тези неща е редно да бъдат достояние на всички жители на общината“, коментира Тилева.
Рожденият ден на ДГ „Мечо Пух“ е 19 декември и тази година той ще бъде отреден само децата. Инициативите ще започнат в началото на учебната година – 15 септември, и ще завършат през май 2017 г., когато казанлъшкото детско заведение ще бъде домакин на работна среща по международен проект, по който работи то в момента – „Иновативно и творческо обучение на децата, базирано на дигитални материали и игри“.
Славяна ГАЙДАРОВА

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com