36-годишен мъж е осъден на 1 година и 6 месеца затвор за хулиганство

   

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Казанлък е осъден 36-годишен мъж с инициали А.Й. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив. Той е обвинен за това, че на 21 юли 2014 г. в Казанлък е извършил непристойни действия, като е отправил нецензурни думи, счупил стъклото на входната врата на чакалнята на автогара и стъкло на кафе-аперитив, като деянието представлява опасен рецидив.

Районен съд – Казанлък е наложил на А.Й. наказание от една година и шест месеца „Лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим, като присъдата е влязла в сила.
На 21 юли 2014 г. А. Й. самоволно напуснал болница и отишъл в района на Автогарата в град Казанлък. Влязъл в чакалнята и без видима причина започнал да крещи, да ругае и заплашва. С крак ритнал и счупил стъклото на входната врата на помещението. След това обвиняемият избягал към намиращия се до автогарата кафеаперитив.

В заведението била една от работничките. Чувайки силни крясъци и викове, тя излязла от кухнята на заведението, за да види какво става. Видяла А.Й., който крещял: “Ще ви избия всичките”. Той взел от масата на клиенти две полупълни бутилки със сок, хвърлил ги и ги счупил на земята. Същото направил и с чаша от масата. Клиент се опитал да се намеси, но А.Й. го изблъскал и се насочил към изхода на кафенето. Излизайки, с крак ритнал и счупил едно от стъклата от остъклението на входната врата, след което избягал. Междувременно свидетел се обадил на тел. 112 и на място пристигнали полицейски служители, които задържали А.Й. Той е бил осъждан преди.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com