Свържете се с нас

Крими

Пореден задържан пиян шофьор в Казанлък

Published

on

На 12.03.2017 г. в РУ – Казанлък е започнато бързо производство по чл.343б, ал.1 от НК, срещу С. И., на 35 г., от с. Копринка, общ. Казанлък, затова че на 11.03.2017 г., около 23.50 ч., по четвъртокласен път № 60074, е управлявал т.а. „Фиат Дукато“ след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 1.35 промила, установено с техническо средство.

Водачът е задържан за срок до 24 ч. в РУ – Казанлък.

Продължете с четенето

Казанлък

Иззеха колата на дрогиран шофьор

Published

on

Служители на реда спрели за проверка на Подбалканския път  25-годишен мъж, управлявал л.а.“БМВ“. Той е тестван с техническо средство, което отчело канабис, съобщиха от областната дирекция на МВР в Стара Загора. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а  автомобилът е иззет.

В РУ-Казанлък е започнато досъдебно производство.

Продължете с четенето

Казанлък

Иззеха над тон контрабанден алкохол в Казанлък (СНИМКИ)

Published

on

На 26.03.2024г., от служители на РУ-Казанлък е извършена проверка относно съхранение и разпродажба на акцизни стоки наливен алкохол, без акцизен бандерол в къща в гр.Казанлък, ползвана от 45-годишен мъж. Установено е наличие на течност с мирис на алкохол, съхранявана в туби, бутилки и бидони – общо около 1088 литра, както и спирт общо около 280 литра.

Описаното количество е предадено по надлежния ред чрез протокол за доброволно предаване от мъжа. В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.234, ал.1 от НК.

Продължете с четенето

Казанлък

Задигнаха кабели и машини от строителен обект в Казанлък

Published

on

На 25.03.2024г., в 10:17ч., в РУ-Казанлък е получено съобщение за кражба на кабели и машини от строителен обект, фирмена собственост, находящ се в гр.Казанлък. На място е установено, че е проникнато след като е разрушена ПДЧ плоскост и са отнети винтоверт, две батерии и зарядно за него, и над 200 метра кабели.

Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК.

Продължете с четенето

Казанлък

Хванаха двама мъже на 30 и на 23 години, обрали мазета и гаражи в Казанлък

Published

on

В хода на проведена на 15.03.2024 г. от служители на РУ – Казанлък специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, е установено, че през месец март 2024 г. двама мъже, на 30 и на 23 години, от гр. Казанлък, са извършили в съучастие две кражби от избени помещения, а 30-годишният е извършител и на други две кражби от гаражни клетки, както и на кражба от вход на жилищна сграда, при които са отнети различни вещи.

За извършените престъпления в РУ – Казанлък са образувани и се водят досъдебни производства по чл. 195, ал.1, т.3 от НК. Лицата са задържани за срок до 24 часа.

Продължете с четенето

Казанлък

Задържаха 18-годишен мъж, шофирал без книжка

Published

on

На 15-ти март в Районно управление – Казанлък е започнато бързо производство за престъпление по чл.343в, ал.2 от Наказателния кодекс срещу 18-годишен мъж.

На същата дата, около 10:30 часа, в гр. Казанлък, по ул. „Теодора Бакърджиева“, мъжът е управлявал лек автомобил “Мерцедес” без свидетелство за правоуправление, в едногодишен срок от изтърпяване на наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

Водачът е задържан за срок до 24 часа.

Продължете с четенето

Казанлък

Хванаха 49-годишен да кара автомобил с прекратена регистрация

Published

on

На 13-ти март, около 09:45 часа, в гр.Казанлък, на ул.“Цар Борис I“ полицейски екип спрял за проверка л.а.“Мицубиши“, управляван от 49-годишен мъж.

В хода на проверката е установено, че автомобилът е с прекратена регистрация.

В Районно управление-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.345 ал.2 от Наказателния кодекс.

Продължете с четенето
Реклама

Новини от Стара Загора

Водещи

This site is protected by wp-copyrightpro.com