Хороскоп: Неочаквани новини за 4 зодии

   

В сряда динамичността на събитията може да ви изнерви или да бъде предпоставка за по-голямо напрежение и дори допускане на елементарни грешки от ваша страна. Днес избягвайте прибързани действия в дела свързани с финансов документ. Внимателно проверявайте всяка подадена ви информация. Съхранете се от фалшиви новини или такива, които имат за цел да ви провокират към действия, които не са във ваша полза. В сряда мнозина ще се зарадват на новина или събитие свързано с бебе или с млад човек. Промяна в една любовна връзка може да възникне от неочаквана ситуация свързана с бременност. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване (включително зад граница) или за развитие на контакти с чужденци.

За съжаление днес някои от вас ще преживеят емоционална загуба свързана с жена. 

Овен

Днес не подценявайте сигналите, които тялото ви дава. Може да криете някои неща от другите, но това не означава, че те не съществуват.

Телец

Днес не давайте напразни надежди там, където нямате никакво намерение дори да се върнете. Понякога мълчанието може да каже много повече от хиляди думи.

Близнаци

Това е ден, в който да решите какво да отхвърлите завинаги от плещите си.  Сега имате нужда от разтоварване, както психическо, така и физическо. Жените от тези зодии пленяват с лекота сърцето на всеки мъж, но винаги са сами

Рак

Днес не може да си позволите компромиси със здравето и настроението си. Погрижете се за тях, като за нещо крехко и ценно, каквото всъщност са.

Лъв

Днес не си мислете, че светът ще свърши без вашето участие. Оттеглете се от активни действия и си подарете няколко часа тишина.

Дева

Днес не напирайте да сте сред първите редици. Изберете си удобно място, от където ще може да наблюдавате всичко, което се случва и да си правите изводи.

Везни

Днес е добре да усвоите ново умение. Не се отказвайте след първия неуспех. Бъдете настоятелни, упорити и последователни.

Скорпион

Днес е добре да се обърнете назад и да помислите дали няма нещо за довършване. Ако нямате подобни задължения се обадете на приятел, с когото не сте се чували отдавна.

Стрелец

Днес не правете компромис с качеството на нещата. Това се отнася до онези, които другите правят за вас, но и за тези, които вие правите за другите.

Козирог

Днес не навлизайте напразно в дълбини, от които не е ясно как ще се измъкнете. Помислете най-вече за себе си и как по-лесно да премине денят ви.

Водолей

Денят е успешен за всякакъв вид комуникация. Чарът ви ще ви отваря врати, а добрата дума ще създава приятелства.

Риби

Днес е добре да бъдете по-аналитични и наблюдателни. Изводите направете за себе си и не бързайте да давате оценки или да изказвате мнение.

Blitz.bg

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com