Хороскоп на Алена за новата седмица

   
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ключовата дума за идната седмица е „радост“ – сигурно е, че забавления и поводи за хубави емоции няма да ви липсват. Ако през изминалите дни сте били по-напрегнати, попадали сте в повече конфликти или здравето ви е било разклатено, през дадения период ще се почувствате значително по-добре и ще добиете ведро настроение.

Телец
Няма да е във ваша полза да стоите на едно място и да бездействате, защото пред вас ще се откриват възможности, които е добре да бъдат оползотворени. Очаква се акцентът през следващата седмица да падне върху домашните и семейните дела – при тях ще има положителен развой на събитията и реализация на планове и намерения.

Близнаци
През идната седмица се очаква да сте в приповдигнато настроение, което ще предавате и на околните. Всекидневието ви ще бъде доста интересно – поводи за срещи и забавления няма да липсват. Ако искате да сте в синхрон с планетните влияния и да се възползвате максимално от тях, през периода пътувайте по-често, срещайте се с хора и учете нови неща.

Рак
Много от вас ще успеят да си отдъхнат от някои проблеми, които досега не са им давали мира. Възможно е нещата да се наредят сами или най-накрая да стигнете до решение, което ви е убягвало. Както и да се развият събитията, знайте, че моментът е подходящ да престанете да въртите старата плоча отново и отново и да довършите започнатат си работа.

Лъв
Седмицата се очертава да е силна и успешна за вас, така че запретвайте ръкави и действайте. Макар традиционно летният сезон да е смятан за почивен и по-лежерен, точно за вас даденият период ще е пълен с възможности да извършите положителна промяна и да се радвате на професионални постижения. Не е добре да ги изпускате! Ще имате подкрепа от планетното влияние.

Дева
По-активната част от седмицата за вас ще е втората половина. Ето защо до сряда спокойно можете да го давата по-лежерно. След това планетните влияния ще ви предразполагат към по-висока активност. Бездействието едва ли ще ви се отразява добре. Ще усетите прилив на енергия и желание да се заемете със задачи и проекти, които сте изоставили.

Везни
Задаващата се седмица ще бъде много приятна за вас откъм забавления и пътувания. Добре ще е да сте малко по-внимателни с покупките и с харченето, защото желанието ви да си доставите удоволствие или да придобиете нещо екстравагантно може да ви създаде парични проблеми в бъдеще. Потушете стари финансови тежести и задължения.

Скорпион
В края на август ще е уместно да предприемете промяна, свързана с работата, с професионалната ви реализация или с някаква творческа изява. Помислете какво развитие бихте искали да постигнете в тези сфери, а после потърсете възможности, за да осъществите желанията си. Моментът е подходящ за започване на ново начало.

Стрелец
Астрологичните влияния ще са много благоприятни за вашия знак през идната седмица. Това ще ви даде възможност да постигнете развитие в областта, към която е насочено влиянието ви в момента. Бихте могли успешно да довършите започнатите дела, да стартирате нови проекти, а някои начинания, които са били в застой, ще се раздвижат, без да полагате кой знае какви усилия.

Козирог
Планетните влияния ще ви предразполагат към приятни занимания и удоволствия, а не към работа. Не че в професионален план няма да ви върви – напротив, там всичко ще е леко, най-вече ако ви харесва онова, с което се занимавате. В случай че не се чувствате добре обаче, запитайте се дали всекидневието ви не е изпълнено с прекалено много задължения.

Водолей
Сега щастието може да ви се усмихне в любовта и в партньорствата. Обвързаните представители на знака ще се радват на хармония и сближаване, на повече романтика и на внимание. Ако в миналото с любимия човек сте имали разногласия помежду си или сте били по-дистанцирани, сега близостта ви може да се върне.

Риби
Краят на последния летен месец в годината ще е благодатен за онези от вас, които са творчески настроени, защото акцентът ще пада върху талантите ви. Ако се изявявате на сцена, занимавате се с изкуство или използвате въображение в работата си, чудесно – ще имате отлични възможности да се разгърнете и да се чувствате удовлетворени. Тези, които се занимават с нещо по-прозаично, също ще имат успехи.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com