Хороскоп на Алена за август

   

ОВЕН

Въпреки постигате мечтаните професионални успехи. Бъдете търпеливи, за да се справите с поставените ви задачи. Постарайте се да вникнете в заниманията си на работното място. Проведените делови разговори са успешни. Отговорното отношение към работата ви ще помогне да се справите с начинанията. Колегите ви са на ваша страна и ще ви подкрепят.

ТЕЛЕЦ

Днес сте чувствителни, нерешителни и изпълнени със съмнения. Причината е породена от разочарованието, което изживявате заради нежелание на вашите колеги да приемат сериозно идеите ви, с което ви обиждат. Предадени сте от хора, на които сте имали пълно доверие. Не е във ваша полза да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото, ако разчитате на късмета си, ще загубите.

БЛИЗНАЦИ

Поставете успешно начало на важни делови разговори. Не отказвайте срещи с нови делови партньори. Ще получите нови предложения за съвместен бизнес. Блазнят ви, но бъдете внимателни. Съдбата ви дава шанс да намерите изчезнали вещи и пари, а също да се срещнете с делови партньори.

РАК

Успехът е с вас, ако провеждате внимателно разговорите и делови срещи и създадете нови взаимоотношения. Очаквайте предварително планирани промени в професионалния ви път. Не позволявайте на колегите ви да ви занимават с проблеми извън професионалните ви задължения.

ЛЪВ

Предпазвайте се от неподходящи контакти. Въздържайте се от взимане на важни решения и от активни действия, свързани с професионалната ви реализация, ако не сте готови за промяна. Не разчитайте на партньорите си и не очаквайте помощ от колегите си, за да не навредите на работата си и да избегнете ненужни проблеми.

ДЕВА

Въпреки трудностите сте изпълнени с желание за работа. Ще изживеете неочаквани положителни промени. Ако си мечтаете за собствен бизнес обмислете кога да поставите неговото начало. Във ваша полза е да обърнете внимание на новите изгодни делови предложения и да извлечете максимална полза от тях.

ВЕЗНИ

Не се опитвайте да търсите подкрепа от страна на деловите си партньорите си и не очаквайте помощ. Промените са причина да сте прекалено раздразнителни и агресивни. Намесата и съветите на колегите ви са добронамерени, защото искат да ви помогнат. При необходимост осъществете пътуване. Разчитайте повече на интуицията си.

СКОРПИОН

Днес не се изкушавайте от начинания. Постарайте се да изясните бързо възникналите недоразумения с колегите си, за да не ги пренесете вечерта в дома си. Бизнесмените са готови да подготвят за подпис договори, но не са предвидили клопките, неупоменати в клаузите, които им вредят. Предпазвайте се от финансови загуби.

СТРЕЛЕЦ

Известие ще стане причина за големи промени не само в личния живот, а и на работното място. Не пропускайте да използвате добрия си шанс, защото скоро може да не ви споходи. Здравият разум и добре обмислените действия ще ви предпазят от сериозни грешки. Проблемите следобед са свързани с успехите ви и с повече предпазливост.

КОЗИРОГ

Необходими са ви много усилия, за да се справите с работата си и да отхвърлите неотложните задачи. Не се предвиждат финансови постъпления. Очаквайте предложения, водещи до подобряване на материалното състояние. При необходимост потърсете помощта на колегите си, но само ако сте убедени, че сами няма как да се справите с трудностите.

ВОДОЛЕЙ

Подобрете с перфектната си работа вашето материално състояние, след като имате тази възможност. Не предприемайте промяна на работното място. Бъдете внимателни и търпеливи. По-добре се постарайте да прецените всички положителни и отрицателни качества на деловите си партньори. Така няма да съжалявате за сключените договори, защото може да ви изненадат загуби.

РИБИ

Вземете важни решения, но разчитайте на разума си. Работете активно и обмислете новите делови предложения, без да давате знак, че сте впечатлени от тях, за да не ви спестят нещо важно. Обърнете внимание на новите изгодни инвестиции, без да давате положителен отговор в същия ден. Предпазвайте се от прибързаност и необмислени действия. PIK

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com