Свържете се с нас

Казанлък

Хороскоп за 26 юли: Кошмарен старт на седмицата за 3 зодии

Published

on

Овен

Астралната конфигурация днес няма да ви донесе така желаната страст и любов. Бъдете малко по-сдържани и не позволявайте на емоциите да съсипят връзката ви.

Проверете щателно цялата документация, с която работите тъй като могат да почукат на вратата ви днес и да ви направят неочаквана проверка. Уверете се, че всичко ви е изрядно.

Навярно, много пъти сте гледали нещо на някоя витрина и сте си казвали – друг път ще си го взема, когато разполагам с повече средства. Е, вече няма нужда да отлагате, защото финансовото ви състояние вече се подобрява.

Телец

Позицията на планетите днес ще ви даде ясен знак, че е време да промените нещо във връзката ви. Замислете се не просто върху някои конкретни детайли, а направете един по-задълбочен анализ на утвърдените модели и принципи, от които се ръководите.

Няма да има неразрешими проблеми днес, така че не изпадайте в паника при първата трудност. Останете балансирани и спокойни и ще се справите в всяка една трудност в работата ви.

Направените инвестиции, скоро ще дадат своята възвращаемост, така че бъдете търпеливи. Все още не може да се отпуснете да харчите много пари, но и това време ще дойде.

Близнаци

Днес, ще имате възможността да говорите свободно с партньора си на всякакви теми, без да срещате съпротива от любимият ви човек. Сега е момента да направите бъдещите ви планове, касаещи съвместното ви съжителство.

Опитайте се да премахнете атмосферата на съперничество и надпревара, а се опитайте да внесете един по-приятелски дух в офиса ви, при който всички си помагат взаимно. Започнете като предложите помощта си на някой ваш колега.

Ако притежавате власт и пари, сега може да ги използвате като се включите в някоя благотворителна инициатива. В случай, че нямате такива възможности, то може да подарите или дарите дрехите, които вече не носите на някой нуждаещ се.

Рак

Тези от вас, които все още търсят своята половинка, то денят ще изобилства от добро настроение, флирт и закачки, които ще ви доставят истинско удоволствие. Обвързаните могат да задействат процедура по сключване на брак.

Ще имате възможността да докажете тезата си с факти и да оборите мнението на някои ваши колеги с ясни и точни аргументи. Без спорове и скандали, а го направете интелигентно и с финес.

Днес, може да осъзнаете, че сте си купили нещо твърде скъпо, което не си заслужава инвестицията като автомобилът ви например. Докато все още не е късно, се опитайте да го продадете и да реинвестирате парите в някой по-бюджетен такъв.

Лъв

Ако чувствате душевна болка и сте били наранени от предишният ви партньор, то днес планетите ще са благоприятно разположени в сектора ви отговарящ за любовта. Сърцето ви ще бъде излекувано от ведър и усмихнат човек.

Много е вероятно днес да бъдете разстроени от думите на ваш колега или началникът ви. Ядът на даденият човек ще е предизвикан от други обстоятелства, така че вие знаете, че нямате вина, но по-късно всичко ще излезе наяве.

Не харчете всичките пари, с които сте излезли днес. Оставете си макар и малка сума за касичката, тъй като ще има моменти, когато ще са ви по-необходими тези средства.

Дева

В случай, че сте почитатели на риска и адреналина, то астралната конфигурация днес ще ви предостави изобилие от приключения. Ще имате възможността да излезете от зоната си на комфорт и да изпробвате някои забравени забавления.

Вероятно, днес ще се чувствате доста самотни на работното ви място, ако повечето ви колеги са в отпуск. Игнорирайте тъгата и си създайте настроение с приятна музика, свежи цветя с някои сочни плодове за похапване.

Не се очакват някакви сериозни постъпления днес, така че всичко ще си е както до сега. Избягвайте ненужните покупки като някои декорации и кухненски пособия.

Везни

Ако нещо във връзката ви не върви, то спрете да се самообвинявате за това. Може би, ще ви трябва време да осъзнаете, че и тази връзка е неуспешна и на сила хубост не става, ако любовта си е отишла.

За съжаление, днес може да станете жертва на някои грешки, които сте допуснали в работата си и бързо ще трябва да нанесете корекции в проекта си. Нещата ще са поправими, така че без паника.

Всякакви финансови инвестиции мога да бъдат доста рискови днес, тъй като Нептун може да потисне вашата интуиция и да вземете грешно решение. Избягвайте големите разходи в този ден.

Скорпион

Астралната конфигурация днес ще ви насърчи да направите това, което пожелаете. Вземете инициативата и ясно заявете позицията си пред вашия партньор, така че да се съобрази с вашето мнение, без да има право на избор.

Не се самообвинявайте днес, ако не успявате да се справите сами с огромното количество работа, което ви е възложено. Няма нищо лошо в това да поискате помощ от колега.

Може да се поглезите с някои ваши любими неща като качествен шоколад или сладолед, с които да се възнаградите след натовареният работен ден. Купете си малко, но качествен продукт, макар и на по-висока цена.

Стрелец

Денят ще изобилства от любов, страст и силни емоции. Ще се свържете с партньора си по начин, който е по-сложен и от химично уравнение, така че да почувствате колко сте си близки.

Атмосферата на работното ви място ще е много ведра и жизнерадостна. Като цяло няма да имате твърде много ангажименти и ще може да си побъбрите с колегите.

Повлияни от приятелите и познатите ви, вероятно днес ще похарчите малко повече пари в обикаляне по магазините. Ще трябва да компенсирате като реорганизирате бюджета си и орежете някои разходи.

Козирог

Всичко ще се случва толкова динамично днес, че внимавайте в бързината да не стигате до някакви крайности. Тези, от вас които имат първа среща, вероятно ще се натъкнат на специалният човек, който ви е близнак по душа и сърце.

Никога няма да успеете да се издигнете в кариерата, освен ако не работите усърдно и не влагате душа и сърце в работата си. Макар и с някои мъки, страдания и лишения, рано или късно успехът ще дойде.

Няма нищо по-сладко от честно заработените пари с много труд и пот на челото. Насладете се на спечеленото и си купете нещо от злато за спомен от вашият успех, което ще е вид инвестиция.

Водолей

Ако до сега сте си забранявали да говорите на определени тези с партньора ви, то днес може да се отпуснете да изясните всичко, което ви тежи на душата. Бъдете максимално искрени с любимият ви човек.

В случай, че сте твърде напрегнати и стресирани днес, то това може да окаже сериозно влияние на здравето ви. Не си премълчавайте някои болежки и притеснителни симптоми и ако се наложи поискайте отпуск по болест, докато се възстановите.

Стойте далеч от всякакви финансови сделки, договори и споразумения. Планетите няма да са на ваша страна и рискът от измами ще е доста голям днес.

Риби

Добри новини очакват необвързаните днес. Купидон може да ги улучи със своите любовни стрели да срещнат своята сродна душа. Семейните ще си докажат още веднъж един на друг, че са готови на всичко в името на половинката си.

Юпитер и мощното влияние на Слънцето ще ви дадат изключителни сили  днес и ще се радвате на един изключително ползотворен ден. Сега е моментът да започнете работа по нов проект, който ще се увенчае с успех.

Макар да имате чудесен ден в кариерата, то нещата с финансите може да се окажат в другата крайност. Вероятно, ще осъзнаете че сте похарчили доста пари за неща, които нямат никаква стойност в живота ви не ви носят щастие. 

Блиц

Продължете с четенето

Казанлък

По-малко от 1% от учителите са под карантина заради Covid-19

Published

on

По-малко от 1% от учителите са под карантина заради заболяване от Covid-19 или контакт със заразен в началото на учебната година, съобщи днес министерството на образованието, като посочи, че 0,66 % от общия брой педагогически специалисти в страната.

Най-висок е делът на карантинирани преподаватели в област Търговище – 1,42%. Малко над 1% са учителите в областите Видин и Ямбол, които не са в училище заради пандемията. Почти няма заразени или контактни преподаватели в област Габрово (0,33%) и Русе (0,39%).

Още по нисък е процентът на поставените под карантина ученици в страната – 0,31%. Най-много са останали в къщи в областите Силистра и Разград – по 0,53%.

Министерството на образованието и науката (МОН), че разполага с достъп до актуалните данни за карантинираните учители и ученици, които са необходими, за да се осигури локалният подход, заложен в насоките за работа на образователната система в условията на пандемия.

До момента министърът на образованието и науката не е издал заповед за преминаване към дистанционни занятия на цели випуски или училища по медицински причини. Директорите на училища имат право да взимат такива решения за отделни паралелки, се посочва в съобщението на МОН. БНР

Продължете с четенето

Казанлък

Ето какво ще се случи от днес в дома на всеки българин!

Published

on

Преброителите започват обхода в предварително определените участъци от днес – 18 септември. Той ще продължат до 3 октомври. Преброителите ще минават между 8.00 и 20.00 часа всеки ден, включително в събота, неделя и празничните дни, съобщават от НСИ.

Задачата им е да опишат всички жилищни сгради, необитаваните жилища и да преброят домакинствата, които не са се преброили онлайн или не възнамеряват да го направят до 30 септември.

Преброителите ще разполагат с уникалните кодове на електронно преброените домакинства. Въпреки това, от НСИ съветват хората да пазят кода, който са получили, след като са се преброили онлайн.

Електронното преброяване ще продължи до 30 септември. Удължаването на срока не променя графиците на преброителите. Те са инструктирани да спазват всички противоепидемични мерки и разполагат със защитни средства.

Продължете с четенето

Казанлък

Доходни предложения ще зарадват Стрелците, а постъпленията за Козирозите се бавят

Published

on

Астроложката Светлна Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния ден. Според нея доходни предложения ще зарадват Стрелците, а  постъпленията за Козирозите се бавят.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Проведете важен делови разговор, който отложихте през изминалата седмица, въпреки че деня е почивен. Не забравяйте да поставите условията си, за да не навредите на работата си, особено ако сте на ръководен пост. Завършете започнатите задачи. Внимавайте при подготовката на финансови документи.

Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ
На работното място запазете мълчание, за да не си създадете неприятности с критиката, ако сте там в почивния ден. Ще научите за финансови постъпления, част от които са лично за вас. Промените са благоприятни. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чуете предложенията на колегите си.

При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост. 

БЛИЗНАЦИ
В почивния ден на работното място запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа. Приключете задачите си до обед, а следобед се срещнете с колеги. В този ден проблемите с личния ви автомобил изискват вниманието ви и бързата ви реакция. Посетете сервиз и го оправете, ако ви предстои пътуване зад граница или командировки в страната.

Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък. 

РАК
Нови запознанства в почивния ден са основа за бъдещите ви успехи, но и за провал, ако сте доверчиви. Очертава се възможност за бърз подем в материално отношение, но веднага ще се намерят хора, които да ви предлагат да инвестирате печалбата си. Отложете планираното пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място.

Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ
Не проявявайте емоция на работното място в почивния ден и не взимайте импулсивни решения във ваша вреда. Отменете и не планирайте важни делови срещи. По-добре премълчете плановете си. Очаквайте приходи. Ако прецените, че няма да се натоварите с повече задължения, осъществете кратко делово пътуване.

Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия. 

ДЕВА
От сутринта в почивния ден се обогатете с нови знания, за да успеете да се справите със служебните си задачи. Вероятността за успех с начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на вашите колеги. За благоприятното развитие на нещата ще помогне ново запознанство или неочаквано стечение на обстоятелствата.

Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ
Колегите ви се стремят да спечелят вашето внимание в този почивен ден. Не избързвайте в изказване на мнения и негативни квалификации, свързани с работата им. Още сутринта ще усложните отношенията си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на Съдбата.

Тя ще ви покаже верният път. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове. 

СКОРПИОН
Денят е почивен и ви поднася изненади, свързани с ваши колеги, от които сте разочаровани. Орисани сте да срещате странни непознати. По-добре избягвайте общуването, ако видите, че са настъпателни, нахални или склонни да създават конфликти. Вашата решителност ви помага да не загубите търпение и да се справите с трудностите на работното си място.

Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви – не се надявайте на това. 

СТРЕЛЕЦ
Денят не само е почивен, но е неблагоприятен, заради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги споделите на колегите си, за да ги поправите заедно и да не ви носят загуби. Не започвайте задачи, свързани с професионалните ви успехи. Планетите ви съветват да обмислите новите доходни предложения, и да се възползвате максимално от тях.

Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми. Не давайте пари назаем. Бъдете готови за романтични мигове и сексуални удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо. 

КОЗИРОГ
В този почивен ден сте във властта на промени, сред които ще има и неприятни, заради очаквани, но бавещи се финансови постъпления, които вече сте разпределили по пера, за да занулите плащанията си в края на годината. Заемете се само с текущите си задължения. Ако нещо трябва да се осъществи, да е без вашата пряка намеса.

Не пътувайте. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си. 

ВОДОЛЕЙ
Ще имате успех в почивния ден ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. Емоционалните ви реакции ще засилят желанието на неприятели да ви навредят. По-добре откажете командировката, дори и да е примамлива и печеливша, ако ви пречи да се справите с професионалните си задължения.

Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.

РИБИ
Бъдете предпазливи в разговорите, ако в почивния ден сте на работното място и внимателни към новите си познати, с които не бива да откровеничите и споделяте плановете си. Ще ви е трудно да убедите вашите близки, а и колегите си, че са необходими промени в обща полза.

Занимаващите се с производство на хранителни продукти да очакват проверки, а са възможни и глоби. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря и със сексуални наслади.

Източник: Труд

Продължете с четенето

Казанлък

Захладнява, на много места ще превали

Published

on

В съботния ден ще има променлива облачност, на места с валежи. Ще бъде ветровито, но без екстремни явления. Захладнява.

През по-голямата част от времето облачността ще бъде значителна, през втората половина на деня ще е предимно купеста и купесто-дъждовна. На много места тя ще доведе до превалявания от дъжд, с гръмотевична активност.

Вятърът ще бъде северозападен – умерен, а в Дунавската равнина и в западните райони на Горнотракийската низина до силен. Той ще пренася над страната по-хладен въздух.

Максималните температури са в широки граници – в рамките на 22-29 градуса в северните и централните райони, а в южните до летните 30 градуса.

Минималните температури са в интервала 15-20 градуса.

Температурата на морската вода е 22-23 градуса, вълнението – 2 бала.

Продължете с четенето

Казанлък

1892 нови носители на коронавирус в страната, 100 в областта

Published

on

За последните 24 маса в страната са регистрирани 1892 нови случая на коронавирусна инфекция, показват данните от единния информационен портал.

Направени са 25 189 диагностични теста – 6581 PCR и 18 608 антигенни. Делът на положителните проби е 7.5%.

Към 18 септември активните случаи са 38 980.

В болниците в страната са настанени 4649 души с COVID-19, в интензивните отделения се лекуват 395 пациенти с тежка форма на коронавирусна инфекция.

През денонощието 79 души загубиха битката с болестта, излекуваните са 2432.

От началото на пандемията жертвите у нас са 19 955, като оздравели са вписани 421 842 души.

На 17 септември са поставени 10 450 ваксини, а от началото на имунизационната кампания – 2 458 928. С две дози са ваксинирани 1 272 680 души.

Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус е 480 777, от тях 14 214 са медици.

Статистиката за денонощието по области: Благоевград – 100 нови случая, Бургас – 107, Варна – 130, Велико Търново – 72, Видин – 37, Враца – 42, Габрово – 42, Добрич – 40, Кърджали – 24, Кюстендил – 34, Ловеч – 32, Монтана – 44, Пазарджик – 69, Перник – 28, Плевен – 46, Пловдив – 162, Разград – 41, Русе – 63, Силистра – 29, Сливен – 74, Смолян – 20, София-град – 296, София-област – 79, Стара Загора – 100, Търговище – 44, Хасково – 58, Шумен – 39, Ямбол – 40.

Продължете с четенето

Казанлък

Казанлъшки социалисти с призив против вдигането на банковите такси

Published

on

ПРИЗИВ

на

Клубен съвет на Дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков” към БСП Казанлък

Ние, членовете на Клубния съвет на Дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков” към БСП Казанлък, остро възразяваме срещу безконтролното вдигане на банковите такси от всички банки опериращи на територията на Република България. От няколко месеца у нас се наблюдава постоянно покачване на всички банкови такси по теглене,внасяне или банкови преводи правени от българските граждани и фирми. Без всякаква обоснована причина се взимат от 2.00, 5.00 лв. и повече за същите операции, за които преди една година таксите бяха съответно 0,20, 0,50 лв. и повече лева. Във време на политическа, икономическа и здравна криза  да взимаш от устата на българския пенсионер или работник  по два и повече хляба, заради услугата да си изтеглят пенсиите и заплатите,или да обслужат кредитите си, от собствените си банкови сметки е равносилно на пладнешки обир и по страшното – обричане на глад и безправие! Ако за банките, опериращи у нас  е нормално българския работник и пенсионер  безропотно да търпят  този банков произвол, то за нас, наследниците на Димитър Благоев, Георги Кирков и Георги Димитров  това е недопустимо! 

Призоваваме всички работници и пенсионери от цяла България за обединение срещу това безправие!

Продължете с четенето

Водещи

This site is protected by wp-copyrightpro.com