Хороскопът днес: Две зодии се замогват

   

ОВЕН

Начинанията са успешни. Изпълнени сте с желание да покровителствате околните, но не прекалявайте, за да не се окажете в центъра на конфликт. Прибързаността ви на работното място е забранена, пише Труд. Колегите ви ценят вашите възможности и знания, но е добре и вие да им докажете, че цените техните, за да не се почувстват употребени и забравени. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимите ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса. 

ТЕЛЕЦ

Няма да ви липсват запознанства. Преценете ги добре, защото между хората, с които се срещате са ваши бъдещи делови партньори. Избягвайте разправиите на публични места, за да си спестите грубото отношение и физическа разправа от страна на непознати хора, които, без да знаят за какво сте се ядосали, няма да защитят вас, а виновните. Овладейте емоцията! С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, дори и ако са ви ядосали, защото съмненията, че нещо криете ще се задълбочат. Не изневерявайте!   Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Ще получите неочаквана, но важна подкрепа от влиятелни познати. Не е във ваша полза да сте прибързани, въпреки огромното ви изкушение да изпреварите времето. Жънете впечатляващи успехи в професионалният живот. Направете реална оценка на възможностите си, ако искате да осъществите успешно бъдещите си планове. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки, нито заеми на ваши приятели в последния месец от годината, когато са ви нужни пари. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбове и се отдайте на сексуални наслади. 

РАК

Запознанствата ви може да не са подходящите, затова не споделяйте плановете си с непознати хора. След време ще съжалявате, че сте се доверили. Не е във ваша полза да противоречите на колегите си. Не допускайте влиянието на агресивни и настойчиви наставници, защото трудно ще се откъснете тях, за да си извоювате самостоятелност. Следобед сте в състояние да избегнете на разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягате от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не лишите от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Бъдете разумни. Не е необходимо да давате пари на някой, спрял ви на улицата, или да харчите на обяд за случайни хора, прилепили се за вас, за да ви използват. Задълбочете се в задачите си на работното място, за да не станете причина за служебни проблеми. Неуспехите ви изнервят и ви пречат да постигнете целите си за деня. Не проявявайте лекомислие. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на любимите си, но не бъдете прекалено задълбочени в разкази за служебните си задачи. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. 

ДЕВА

Заемете с ежедневните си служебни задължения. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, ако усещате липса на компетентност, напротив, бъдете искрени, ако ви е необходима помощ. Емоцията е водеща и може да доведе до проблеми в отношенията ви, ако не я овладеете. Запазете спокойствие, което е гаранция и за доброто ви настроение. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейните проблеми, за да избегнете разправията, което е няма да помогне, а ще обтегне отношенията ви. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

ВЕЗНИ

Въпреки трудностите по пътя си сте в професионален подем. Успехът е с вас, ако разчитате само на себе си и не се надявате на помощ от страни, която може да се окаже подвеждаща или хората, на които разчитате, да ви навредят. Съветвам ви след като завършите задачите си да се отдадете на почивка. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта. В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни към вашите близки и към любимите си, доколкото ви е възможно, защото месецът ви е свързан с много емоции, а денят ви с чувствителност. Овладейте тези чувства, за да избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Приходите ви ще дойдат, ако сте дейни и отговорни и не сте прибързани. Трудностите са случайни и не заслужават вниманието и притесненията ви. Въпреки тях сте в състояние да се справите бързо със служебните си задължения. Бъдете уверени в качествата и знанията си. Не разчитайте на помощ, заради завистта на колегите ви, които очакват да се провалите. Вечерта, въпреки че се прибирате навреме, разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви за предстоящите празници и тяхната организация, но сте в състояние да я избегнете. Настроението ви е минорно и вечерта може да се лишите от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете отговорни и внимателни. Не тръгвайте на път, ако сте заредени с агресия, подтикваща ви да шофирате с висока скорост. Вредата е и за вас и за околните Планирайте действията си, свързани с постигането на новите ви професионални планове. Въпреки трудностите ще се справите със задачите си на работното място. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължава и днес. Не допускайте сексуалните удоволствия да ви омаят, защото сдобряването е моментно и след това ще страдате още повече. 

КОЗИРОГ

Не отказвайте предложенията за допълнителна работа, ако имате знанията и силите да я завършите в рамките на този ден. Ще ви изненада новина свързана с неочаквано високи финансови постъпления. Не давайте заеми, защото исканията на колеги и приятели ви не са недобронамерени. Отговорността към постъпките ви е задължителна. Разчитайте на интуицията си в личния живот. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. Може и да ги пропуснете. 

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте загуба на пари заради необмислени и рисковани инвестиции, за които сте готови да дадете съгласие. Трудно ще възстановите финансовата си стабилност. Изнервени сте, а емоцията пречи на възможността да си наложите спокойствие. Не се доверявайте на хора, които целят да се заемете с осъществяване на техни проекти. Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание. Сексуалните ви отношения зависят от вашето настроение, но е най-добре да не ги пропускате. 

РИБИ

Рискувате да развалите отношенията с колегите си, затова ви съветвам да не бързате с начинанията. По-добре ги послушайте и поставете началото им около обед. Безпощадни сте към подчинените си, но с право, след като съзнателно ви пречат да завършите планираната работа за месеца. Вашите мисли и идеи ще достигнат до другите хора без особени усилия от ваша страна. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс.

Blitz.bg

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com