„Харта“ за мобилност в областта на професионалното образование и обучение придоби Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм в Казанлък

   

Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм в Казанлък придоби „Харта“ за мобилност в областта на професионалното образование и обучение, каза  директорът на учебното заведение Антон Илиев. Той поясни, че гимназията е едно от трите училища в страната придобили тази харта.
Получената акредитация дава право на гимназията да кандидатства с проектни предложения в рамките на Програма „Еразъм+“ в програмния период 2017 – 2020 година.Училището ще може да кандидатства по опростен начин по Ключова дейност „Мобилност на обучаеми и персонал в областта на професионалното образование и обучение“ от 2017 година. Хартата за мобилност в областта на професионалното образование и обучение по програма „Еразъм+“ има за цел да насърчи организациите, които са постигнали резултати с доказано качество при организирането на мобилност за учащи и персонал в областта на професионалното образование, да развият допълнително своите европейски стратегии за интернационализиране.
Славяна ГАЙДАРОВА

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com