Фармацевтът Иван Гитев събра казанлъшките си колеги с призив за провеждане на здравни кампании сред населението

   

Да се провеждат повече здравни кампании сред казанлъчани, да се работи повече в посока профилактика на социално значими заболявания като диабет, високо кръвно налягане, здравословно хранене, начини на предпазване от нежелана бременност и повишаване на сексуалната култура на населението в община Казанлък – тези свои идея сподели с колегите си от бранша кандидатът за общински съветник в града на розите, издигнат от ПП ГЕРБ, Иван Гитев.

С неподправен хъс за работа, нескрит ентусиазъм и виден професионален подход към проблемите на населението 28-годишният Иван очерта пред местното фармацевтично съсловие възможностите за активна работа с населението. „Като студент съм участвал в подобни кампании и вярвам, че са успешни. Дори само един човек да се вслуша в съветите ни, си заслужава да опитаме. Убеден съм, че ще помогнем на мнозина!”, заяви Гитев, който е, ако получи доверието на казанлъчани на 25-ти октомври, ще бъде първият фармацевт в Общинския съвет в Казанлък. „Така ще можем допълнително да бъдем чути. Ще имаме възможност да поставяме на дневен ред въпросите, които ни вълнуват, въпросите, свързани и с повишаване на здравната култура на населението и подобряване условията за работа в местното здравеопазване”, подчерта Иван Гитев.

„Спокойна ще съм, ако Иван влезе в местния Парламент, защото искам да сте част от промените, които ще настъпват в Общината, за да може тя да се развива успешно във всяка една сфера на обществения живот. Хубаво е да има хора като вашия колега Иван Гитев в Общинския съвет, които да са активни и инициативни като него”, с тези думи кнадидат-кметът за втори мандат Галина Стоянова се обърна към казанлъшките фармацевти.

На срещата с фармацевтичното съсловие в града на розите бяха още четирима кандидати за съветници от ГЕРБ: д-р Стефка Димитрова, д-р Мехмед Мехмедов, адвокат Николай Златанов и Галин Иванов.

ВИЗИТКИ

7 Д-р Стефка Димитрова-1

Д-р Стефка Димитрова е специалност „неврология“.  Работи като лекар в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общинския съвет мандат 2011-2015 г. Майка на две деца – момче и момиче и щастлива баба на две внучета.

 27

д-р Мехмед  Мехмедов през 1994 г. получава магистърската си степен от ВМИ-Стара Загора, специалност „Лекар“, след това през 2005 г. специализира в  МУ-Пловдив, специалност „Обща медицина“. През 2015 г.специализира в Тракийския университет, специалност „Трудова медицина“. В момента работи като лекар в Служба по трудова медицина в „Арсенал“ АД. Владее руски език.Баща на две деца.

 2 Николай Златанов

Николай Златанов е адвокат, член на Адвокатска колегия – Стара Загора. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Председател на Общинския съвет-Казанлък мандат 2011-2015. Владее английски и руски. Баща на едно дете.

 6 Галин Иванов

Галин Иванов  завършва бакалавърската си степен по „Международни икономически отношение“ в Московския Държавен Институт за Международни Отношения в Русия, след което през 2004 година се дипломира като магистър в специалност „Финанси“ в Англия. Владее английски и руски.  

 13 Иван Гитев

Иван Гитев e магистър „фармацевт“ от Медицински университет – гр. София, управител на верига аптеки

 1 Галина Стоянова

Галина Стоянова – първата жена – кмет в историята на Кандидат и кандидат за градоначалник втори мандат. Носител на една от най-престижните награди в конкурса „Кмет на годината 2015” за „Развита инфраструктура” за голяма община с над 50 хил. души население. Носител на Международната награда в категорията „Държавно управление“ „Човек на 21 век“. Носител на наградата „Златна ябълка“, присъдена от Националната мрежа за децата в категория „местен политик” Галина Стоянова е член на  Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com