Трагедията в село Розово е огромна! Собственикът на джипа, който прегази 4-годишно момиченце до смърт, е роднина на семейството му

   

Шефът на РПУ Казанлък Стойчо Крачолов разкри в ефир как се е стигнало до трагедията в казанлъшкото село Розово, където Джип тръгна назад и прегази 4-годишно момиченце, което впоследствие почина в болницата.

Той не коментира дали вината за трагедията е на момче, което е влязло в колата и след това тя е потеглила на заден ход.

Ето какво каза Крачолов в „Тази сутрин” по БТВ:

„Две деца – момченце на 6 години и момиченце на 4 години, са си играели пред паркиран Фолксваген Туарег с немска регистрация. В един определен момент автомобилът  е приведен в движение на заден ход, в резултат на което блъска и прегазва момиченцето, и се блъска в стената на къщата. При създалата се суматоха собственикът на колата излиза навън, качва по най-бързия в автомобила момиченцето и го транспортира до „Бърза помощ” в Казанлък, но за съжаление 10 минути след пристигането момиченцето умира.”

Жителите на Розово разкриха, че собственикът на фолксвагена не е конфликтен и е бил дълги години на гурбет в чужбина. Той е роднина със семейството на починалото момиченце, което има и дете на една годинка.

По случая е образувано досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост, а техническа експертиза ще докаже чия е вината.  

Сн. БТВ

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com