Тази вечер концерт на „Обратен ефект” на Еко фестивалът на яз. „Копринка“

   

Днес „МЦР-Взаимопомощ“ ще проведе кулминацията на проект „Еко фестивал Копринка 2015”, който се осъществява с подкрепата на Община Казанлък. Еко фестивалът започна на 23 април и продължава до 20 юни. По него работят 12 доброволци по Европейска доброволческа служба от Италия, Испания, Румъния, Полша и Словакия. Три момчета и девет момичета са приели предизвикателството и са пристигнали в града ни по проекта, който включва организиране на Европейска младежка седмица в началото на май, 5-о издание на еко фестивала от 11 до 14 юни с изграждането на младежки палатков лагер, концерти по запазената марка в Патентното ведомство на Р. България от „Взаимопомощ” –„Малка сцена”, почистването на язовира, с  активното участие на младежи от средните училищата в града ни, създаване на късометражни екологични филми, организиране на дни на държавите в семинарната зала на Младежкия дом.

Концертите по време на фестивала са изцяло подкрепени финансово от Община Казанлък, като в тях ще вземат участие млади таланти от региона, рок училището в София, „Поморианс” и „Обратен ефект”.

Почистването на язовир ,,Копринка“ е основната дейност на ,,Екофест Копринка 2015 г.“, а през останалото време ще се организират работни ателиета, концерти и други забавни младежки дейности. ,,Екофест Копринка 2015 г.“ е част от инициативите от Младежки календар за 2015 г. на Община Казанлък.
Програма:

16:30-18:30 RockSchool музикална работилница.

18:30-19:30 Конкурс за еко облекло с награда татуировка осигурена от Румен Сомов.

Място: на плажа на язовир Копринка, поляната зад хотел Лазур

21:00-00:00 Конкурс за млади таланти „Малка сцена” с групите Bonedust, GrimaZe, River of flames и Citizen Erased.

Концерт на „Обратен ефект”.

Място: на плажа на язовир Копринка, поляната зад хотел Лазур

14.06.2015 Неделя

10:00-14:00 Почистване и прибиране на лагера.

Място: на плажа на язовир Копринка, поляната зад хотел Лазур

Носете си палатки, храна и бъдете в добро настроение!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com