С две инициативи младите хора от община Казанлък отбелязват Световния ден на младежта

   

По повод Международния ден на младежта – 12 август, Младежкият общински съвет в Казанлък провежда две младежки инициативи.

Първата е подготвяна дълго време и с много труд, по идея на Дамски клуб-Шипка и с подкрепата на Младежки общински съвет-Казанлък. На 15 август, събота, от 12.30 ще бъде открита спортна площадка за фитнес в гр.Шипка. Инициативата е осъществена с финансовата подкрепа на Община Казанлък и с доброволния труд на младите хора от Младежкия съвет и млади доброволци  от Шипка.  Площадката е изградена на центъра на град Шипка и ще предоставя възможност за спортуване на младите, като има поставени и пейки за отдих.

Втората инициатива е ,,Образователен поход“ и ще се проведе на 16 август, неделя. Членовете на Младежкия съвет организират поход до ВЕЦ-с.Енина, където ще бъде изнесена беседа, ще се организират игри и ще бъде почистено пространството около ВЕЦ-а. Участници ще бъдат млади хора от общината и от Младежкия съвет, заедно с млади хора от малцинствени групи, като целта е приобщаване, опознаване и неформално образование по екология и спорт.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com