Съобщение до гражданите на град Казанлък

   

В изпълнение на инвестиционната програма на Община Казанлък за настоящата година се предвижда преасфалтиране на кръстовището на бул.“Розова долина“ и ул. „Бачо Киро“ – при магазин Билла след обособяване на кръгово движение там. Асфалтовите работи се предвиждат за 17 и 18 октомври ( събота и неделя).  За целта се налага затваряне на кръстовището за посочените дни и въвеждане на временна организация на движението както следва:

Бул. „Розова долина“ ще бъде затворен след ул.“ Цар Иван Шишман“, като за времето на ремонтните дейности ще бъде отворена за движение ул. „Тонзос“. Движение по надлеза в северната му част няма да се допуска. Идващите от посока с. Бузовград пътни превозни средства  ще бъдат спирани при отбивката към КАТЕКС, като се призовават водачите да използват алтернативни маршрути още при околовръсното шосе на града.

Ул. „Бачо Киро“ ще бъде затворена за движение след ул. „Христо Ботев“ – отбивката към строителен магазин „Нова Ф 49“. От посока изток, движението по ул. „Бачо Киро“ ще бъде пренасочвано по ул. „Тонзос“.

Умоляват се водачите да използват алтернативни маршрути, като Община Казанлък се извинява за причиненото временно неудобство.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com