Стрелците трябва да се готвят за материални успехи, а Козирозите да не се доверяват на колеги

   

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи интересна прогноза за всички зодии през днешния четвъртък. Според нея Стрелците трябва да се готвят за материални успехи, а Козирозите да не се доверяват на колеги.

Ето какво предрече тя за всички зодии:

ОВЕН Настроени сте критично към всичко и всички  и ви е обзела апатия. Сякаш сте престанали да се радвате на живота. Причината е в липсата на хармония във вашите отношения. Възобновете прекъснати делови познанства и създайте нови. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа особено ако е финансово съдружие. От вас зависи дали ще имате посещение на приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради нахални съседи, които отказват да си тръгнат. Кажете им директно, че сте уморени и ще си лягате. 

ТЕЛЕЦ Трудности, които не очаквате, са бързо преодолими, но вие отказвате да осъзнаете този факт, притеснявате се и се инатите, във ваша вреда, до степен да се депресирате. Вместо да спорите, приемете мнението на вашите близки и колеги и отсейте полезната за вас информация. Работете спокойно и ще успеете да завършите започнатото. Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен. Помислете за създаване на семейство и съхранете хармоничните си отношения. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на деня. 

БЛИЗНАЦИ  Вечерта си мечтаете за почивка, но ще ви натоварят със задачи, които няма как да откажете. Ще ги приключите в ранния следобед, а след това използвайте времето си за развлечения, стига да нямате ваши задължения, които също чакат да ги приключите. Постарайте се да не сте в непрекъснато противоречие с всички. Бъдете предпазливи в действията и думите си. Вечерта не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден. 

РАК Денят ви обещава професионални успехи, само ако сте достатъчно предвидливи, за да не допуснете измами, които да ви ощетят финансово. Бъдете търпеливи и с разумни действия ще се справите с трудностите на вашето работно място, колкото и непосилни да ви се струват. След като се приберете от работа останете с близките си и се отдайте на почивка. Време е да внесете хармония и в отношенията с колегите си, за да сте в хармония и у дома. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

ЛЪВ Изпълнени сте със сили и желание за работа, а и плановете ви са свързани с нея. Зареждате всички със самоувереност и активността ви в професионално отношение се засилва, но има и хора, на които това няма да се хареса. Заемете се отговорно със задълженията си на работното си място, за да си спестите неочаквани проблеми. Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове. 

ДЕВА При делови срещи и разговори не давайте необмислени обещания и не допускайте да ви мислят за наивници. Ваши познати упорито се опитват да се възползват от способностите ви. Не го допускайте! Очаквайте известие за печалба. Не уговаряйте веднага инвестиции, които ще погълнат всичките ви спестявания. Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове. 

ВЕЗНИ Материалните ви успехи зависят от вас самите в този ден и добре да се съобразите с този факт. И да се сблъскате с проблеми в отношенията не им обръщайте внимание. Преодолими са, ако си наложите търпение. С компромис от ваша страна, с такт и премълчаване ще избегнете трудностите в деловото общуване. Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта- романтична среща, за която не бива да закъснявате. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН Заради емоцията, в чиято власт сте, е най-добре, ако е възможно да си останете у дома и да работи дистанционно. На работното място резултатите няма да бъдат очакваните, а разправиите са ви гарантирани. Не възлагайте големи надежди, че ще се следвате стриктно планираните задачи. Ще разкриете нови възможности за професионална изява. Вечерта намерете начин да се разтоварите от напрежението, като се разходите се или се срещнете с приятели. В приятна компания ще се освободите от напрежението. Сексуалните удоволствия са другата възможност да се заредите със сили. 

СТРЕЛЕЦ Начинанията са успешни, но не на всяка цена и с всички позволени и непозволени средства. Поставете основата на материални успехи. Бъдете нащрек и не пропускайте нито дума при засягащи ви делови разговори. Не обещавайте щедро инвестиции, без да сте обмислили предложението, което ви отправят днес. Не пътувайте. Днес ще ви изненадат с покана за романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове вечерта, ако не сте семейни и сериозно обвързани. Ако сте семейни, дори и да сте уморени не се отказвайте и от желаните сексуални наслади. 

КОЗИРОГ В този ден, дори и да ви се иска да се похвалите в никакъв случай не споделяйте плановете си и не се доверявайте на вашите колеги. Ако си позволите емоционално и агресивно общуване ще сринете настроението и самочувствието си. На работното място разправиите ви носят единствено вреда. Не спорете и не се заяждайте. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени. 

ВОДОЛЕЙ  В този ден всички ваши колеги ще ви подкрепят, ако не сте импулсивни, заядливи и настроени критично, въпреки че ви е  трудно да се владеете, ако усетите, че нарочно се опитват да ви ядосват и да ви вменяват вина. Днес се радвате на успешни делови контакти и бързо приключване на професионалните задачи. Вечерта заведете семейството си на ресторант. Не са изключени прояви на ревност, които ще доведат до задължително прехвърчане на искри  и до поредния скандал, ако не го избегнете. Очаквайте отказът на интимната си половинка от сексуални удоволствия.  

РИБИ Мечтаете да се отдадете на развлечения или на хобито си, ако сте си взели почивен ден, но може да се наложи да отидете в ранни зори на вашето работно място заради неотложни задължения и внезапна отпуска на ваш колега. Денят е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи. Пригответе се за удари от неприятели, ако сте се хвалили с постиженията си. Романтичното ви настроение е причина да сте изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. След вечеря се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. Източник: в. Труд

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com