Стоян Иванов (гр. Шипка): Винаги съм се ръководил от Вашия интерес!

   

„Винаги съм се ръководил от Вашия интерес! Успях да отъпча пътеките, по които се решават задачите, за да се развива Шипка, това заяви кандидатът на ГЕРБ за четвърти мандат кмет на гр. Шипка Стоян Иванов, който тази вечер представи пред своите съграждани отчет за извършената работа в мандат 2011 – 2015 г. Да го подкрепят, в планинското градче дойдоха повече от половината кандидати за общински съветници от листата на партията и кандидатът за кмет Галина Стоянова, която заяви: „Ние заставаме зад Стоян Иванов с ясното съзнание да му помагаме, ако му гласувате доверие в изборния ден. Помнете, че всичко може да се постигне, ако има сговор и сте заедно.”

Тази година благодарение на Стоян Иванов е извършено частично изкърпване на ул. „Никола Странджата“. Социализирани са тракийски могили. От дирекция „Вероизповеания” към Министерски съвет са отпуснати 10 000 лв.  за ремон на храма в гр. Шипка. Във високата част по ул. „Боян Чомаков“ е прекаран нов водопровод. Асфалтирани са отсечки от ул. „Стефан Орешков“, като стойността наремонтните дейности е 60 000 лв.

            През 2014 г. кандидатът за кмет на гр. Шипка Стоян Иванов е осигурил средства за ремонт на покрива на местното училище. Подписан е и договор между Община Казанлък и СНЦ „Слава” за ремонт и стопанисване на читалището.

            В мандата на Иванов е направена подмяна и на 100 м. главен водопровод от водоема към гр. Шипка и още 100 м. по ул. „Стефан Орешков”, както и ремонт на коритото на р. Димовец. Разработен е проект за етнографски комплекс в града и са завършени ремонтните дейности на втория етаж на кметството. Асфалтирана е ул. „Ген. Гурко”, положен е нов водопровод по ул. „Родопи” и ул. „Здравец”. Изградени са три детски площадки.

„Ако бъда избран отново за кмет на гр. Шипка, ще работя за реализиране проекта за ремонт на читалище „Светлина”, като стойността на проекта е над 1 млн.лв.”, посочи Стоян Иванов, сред чиито приоритети са още: подмяна на водопреносната мрежа, ремонт на  улиците в града, изграждане на информационен център за обслужване на туристи, посещаващи региона.

За Стоян Иванов – кандидат за кмет на гр. Шипка, Галина Стоянова – кандидат за кмет на Община Казанлък и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, гласувайте с номер 19 в бюлетините!

DSC_0030 DSC_0031 DSC_0034 DSC_0040 DSC_0042 DSC_0047 DSC_0048 DSC_0051 DSC_0052 DSC_0059 DSC_0064 DSC_0067 DSC_0072 DSC_0078

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

ПРЕСЦЕНТЪР на ГЕРБ-КАЗАНЛЪК

23.10.2015

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com