Стилиян Петров с новината на годината

   

Бившият капитан на България Стилиян Петров обяви решението си да поднови своята кариера за Астън Вила. Точно преди четири години той беше диагностициран с левкемия и беше принуден да остави играта. Стенли обаче успя да пребори коварната болест и сега е надъхан отново да спечели мястото си в големия футбол.

Независимо че на 5 юли ще навърши 37 години, Стан вярва, че може да си върне формата отпреди. От няколко месеца насам той тренира с младежкия отбор на Астън Вила. “Хората може би се съмняват, може би ще задават много въпроси. Но аз винаги съм вярвал, че ако се трудиш здраво, ще влезеш във форма. Сегашното ми физическо състояние се доближава до това от момента, в който се отказах. Ще видим какво ще се случи”, заяви Петров.

Както е известно, Астън Вила вече загуби мястото си в Премиършип и от следващия сезон ще играе в Чемпиъншип. За клуба от Бирмингам Стенли има 218 мача в периода от 2006 до 2012 г. В края той беше дори капитан от отбора. Лекарите откриха заболяването на Стилиян през май 2012 г., а самият той обяви, че прекратява кариерата си година по-късно./sportal.bg

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com