Старейшини ГЕРБ: Мислим за здравето на възрастните хора

   

С възрастни хора се срещна д-р Мехмед Мехмедов, който изнесе здравна лекция за „тихата епидемия“ – остеопорозата. Беседата бе организирана от Старейшини ГЕРБ по повод 20 октомври – Световен ден за борба с остеопорозата.

Д-р Мехмедов разясни какво представлява заболяването, какви са начините за предпазване от него, как се поставя диагноза, както и какви мерки трябва да вземат при вече поставена диагноза.

На срещата се разискваха и други въпроси. Димитър Баяслиев, от Старейшини ГЕРБ сподели, отговора на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова по нашумелия въпрос за бежанците. Той бе категоричен, че в Казанлък няма настанени незаконни мигранти. Аксения Тилева, от Жени ГЕРБ, сподели нейните лични впечатления за кандидат-президентската двойка на ПП “ГЕРБ” Цецка Цачева и Пламен Манушев и допълни: “Вие виждате, че град Казанлък се развива с бързи темпове и това се дължи на кмета от ГЕРБ Галина Стоянова. Представете си какво може да направи жена-президент”.

В забавната част на срещата се включиха и неотразимата Гълъбина Михайлова и група “Еделвайс” към Пенсионерски клуб “Розоава долина” – Казанлък.

Пресцентър на ГЕРБ – Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com