Среща – дискусия на ГЕРБ се проведе в Казанлък

   

Среща – дискусия между областното ръководство на ПП ГЕРБ – Стара Загора, кметове и общински съветници от Казанлък се проведе в града на розите. В разговорите се включиха и народните представители от региона. Дискутирана бе организационната политика на структурата, като бяха поставени въпроси относно подготовката на предстоящите избори за Народно събрание през следващата година. 

И кметове, и общински съветници имаха възможност свободно да поставят и обсъдят актуалните теми и въпроси, които ги вълнуват, пред областното ръководство и народните представители. “Получи се една наистина хубава среща. Не че до сега не сме можели да говорим с ръководството или депутатите, но провеждането именно на такива срещи-дискусии е добра възможност да разговаряме по-дълго време и в по-спокойна обстановка”, коментираха кметове и общински съветници от община Казанлък. 

Те бяха единодушни, че такива срещи се оказват ползотворни и смислени, още повече, когато, както и сега, се обсъждат актуални теми и политически въпроси.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com