Спортен клуб „Ефко Рейсинг“ стана част от Трета глобална седмица за пътна безопасност в Казанлък

   

Днес в  Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт /ПГТТМ/ се проведе поредното събитие част от Трета глобална седмица за пътна безопасност в Казанлък. Бяха наградени участници участвали във викторина.  Проведен бе и открит урок по пътна безопасност с демонстрации – БЧК, демонстрации на отбора по приложно колоездене с р-л Йовка Пашова, регулиране на движението с регулировчик, светофари, пътни знаци, пътна маркировка, автомобилен спортен клуб Ефко рейсинг Казанлък.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Третата глобална седмица за безопасност на движението на ООН посветена на детската безопасност дава огромна възможност за мобилизиране на широк кръг от институции на централно и местно ниво за извършване на оценка на детския травматизъм по пътищата, набелязване и реализиране на редица мероприятия за опазване живота и здравето на децата в пътното движение.

В община Казанлък са предвидени инициативи, насочени към ученици и към всички участници в движението, защото само обединените усилия на родители, учители, ученици, институции, неправителствени организации, бизнес и медии могат да осигурят по-висока безопасност за децата по нашите пътища.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com