Спечели билет с kz7.bg за премиерата на “Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II”

   

На 19 ноември от 20:00 часа в Казанлък ще се състои премиера на дългоочаквания филм “Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II”. МОЩНА ЗАРЯ ПРЕДИ ПРОЖЕКЦИЯТА В КИНО “ИСКРА” ЩЕ ДАДЕ НАЧАЛОТО НА ВИСОКО БЮДЖЕТНИЯ 3D ЕКШЪН. От киното правят и специална промоция за премиерата като ще предоставят безплатно очилата за 3D прожекцията и подаряват пуканки за всеки закупил билет. Обещават да изненадат с много томболи, награди и безплатни билети за следващи премиери своите клиенти. От Coca Cola също са обещали да изненадат казанлъчаните, който ще присъстват на примиерата. От киното са подготвили и специални магнитни значки под формата на Сойка-присмехулка за най-големите фенове на поредицата.
“Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II” довежда поредицата до нейния силен завършек, когато Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) осъзнава, че вече не само оцеляването е поставено на карта, но и бъдещето на Панем.
Смъртоносните капани и врагове и вътрешните дилеми, с които ще се сблъска Евърдийн, ще я предизвикат повече от всяка арена на Игрите на глада, на която е оцелявала.
150 БИЛЕТА ВЕЧЕ СА В ПРОДАЖБА. Може да закупите своя билет за филма в кино “Искра” Казанлък.

Само за феновете на нашата фейсбук страница I love kazanlak . Ще подарим два билета за премиерата на филма. ХАРЕСАЙ, СПОДЕЛИ в ПРОФИЛА СИ и СПЕЧЕЛИ билет за премиерата на дългоочаквания филм “Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II” в КИНО “ИСКРА” Казанлък. Томболата ще бъде изтеглена на 18.11.2015 в 22 часа.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com