Социалисти с Призив за спиране на вмешателството във вътрешната политика на Република България от страна на чужди държави!

   

ПРИЗИВ

Ние, членовете на Дискусионния клуб за леви идеи „Георги Кирков” към БСП Казанлък призоваваме посланиците на чужди държави, които изпълняват своите дипломатически задължения на територията на Република България, да се въздържат и да не се месят в работата на българските национални медии и регулативни органи!

Срещите на висши чужди дипломати с ръководните органи на обществени медии и регулатори като БНТ, БНР и СЕМ без ясна и предварително обявена причина, будят в нас съмнение, че се прави опит за вмешателство във вътрешната политика на страната. Българската национална телевизия и Българското национално радио са със стратегическо значение за националната сигурност, свободата и суверенитета на страната ни!

Време е съдбата на българския народ да бъде в български ръце! Република България по Конституция е свободна и суверенна държава. Намесата на чужди дипломати във вътрешните работи на страната е недопустима за нас!

Дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков” към БСП Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com