Седмичен хороскоп на Алена

   

Ето какво предвещава Алена за зодиити през следващата седмица според хороскопа, публикуван във в. „Уикенд“

Овен

През дадения период поддържайте позитивната си нагласа, що се отнася до плановете ви за бъдещето.

Дори при реализацията им да срещнете препятствия, например от финансов характер, не се обезкуражавайте. През следващите седмици ще имате възможност да си осигурите необходимите средства. Това обаче не означава да стоите и да мързелувате – ще трябва да се потрудите доста.

Телец

Предстои ви интересен период, в който ще имате успех в служебните начинания и всичко ще се случва, без да полагате големи усилия. Много от вас ще влязат в светлините на прожекторите и ще печелят овации за постиженията си. Идеи и възможности няма да ви липсват, а тенденцията ще се запази и през следващите седмици. Още понеделник и вторник е възможно проектите ви да получат шанс за развитие.

Близнаци

През идната седмица ще се потопите в по-дълбоки води от тези, в които сте свикнали да плувате, особено що се отнася до интимните отношения. Някои от вас ще се опитат да избегнат това, като се отдадат на работата или се втурнат в поредното приключение. Ако го направят обаче, проблемът във връзката ви ще се появи отново.

Рак

Предстои ви емоционална седмица, а как ще се справите с предизвикателствата, зависи много от собствените ви реакции и от умението ви да изразявате чувствата си. Рискът от спорове и конфликти ще е силен, така че бъдете внимателни в общуването си с околните. И една дума може да бъде достатъчна, за да ви засегне и разгневи, особено ако по принцип сте склонни да избухвате лесно.

Лъв

Настъпващата седмица може да бъде изпълнена с повече предизвикателства, защото вероятно ще се наложи да се занимавате с въпроси, които имат отношение с миналото ви, а вие сте ориентирани към бъдещето и не обичате да гледате назад. Някои от вас, които не искат да се тормозят с емоционални драми, просто ще обърат поглед в друга посока – например ще се ангажират с повече работа или ще се отдадат на забавления.

Дева

Седмицата ще бъде благодатна за тези от вас, които се занимават с творческа дейност. Ще черпите с пълни шепи от извора на вдъхновението, а въображението ще бъде най-големият ви помощник. Това е вашето време, така че не го пропилявайте в бездействие. Тези от вас, които са настроени на романтична вълна или се чувстват най-добре сред близките си, ще се радват на приятни часове вкъщи.

Везни

Желанието ви нещата да се случват по вашия начин може да срещне съпротива от страна на най-близките ви хора. Имате склонност да се водите от собствените си потребности, но ще трябва да се съобразявате и с мненията на околните – половинката ви, родителите ви, децата ви. Някои от вас може да почувстват, че роднините ги ограничават. Ще трябва да потърсите баланса между желанията си и семейните си ангажименти.

Скорпион

И тази седмица ще е благоприятна за вас, макар че не е изключено в някои моменти объркване и тревожност да нарушат общия дух на радост и спокойствие. Ако сте обвързани, у вас може да се появи усещането, че причината за проблемите ви е конкретно действие на партньора ви, а това ще ви изнерви. Възможно е да реагирате доста бурно на неговото нежелание да ви съдейства. Не го правете!

Стрелец

Навлизането на по-дълбоките води на чувствата може да не ви е приятно, но само така ще имате възможността да проумеете себе си и да откриете какво не е наред. Тази препоръка важи, ако се изправяте пред предизвикателства, които възникват в сферата на интимните отношения. Ако пък изпитвате несигурност в работата си, даденият период е много подходящ да помислите как да използвате по-добре дарбите и уменията си.

Козирог

Обърнете по-голямо внимание на себе си. Не пренебрегвайте потребностите си заради семейни или служебни ангажименти. Чудесно би било, ако любимите хора ви подкрепят и ви държат за ръка, но за съжаление при някои от вас тъкмо най-близките ще се превърнат в източник на притеснения и на разочарования. Не очаквайте, че околните са ви длъжни за нещо.

Водолей

Вероятно е да се срещнете отново лице в лице с миналото. Ще се открие възможност да извлечете поуки и да се простите с някои неща, които досега сте отказвали да изоставите. Съдбата ви дава шанс да поемете в съвсем нова посока. Някои от вас обаче не го виждат, защото продължават да подхранват стари взаимоотношения и да поддържат стари модели на поведение.

Риби

През идната седмица ще проявите способността си да бъдете полезни на другите. Ваш приятел може да има нужда от вашата помощ, или може да помогнете на свой колега. От една страна ще се ласкаете, че околните се нуждаят от вас, но не е изключено да се почувствате претоварени и накрая да осъзнаете, че всичко е за ваша сметка. Престанете да дундуркате хора, които могат да се справят и сами!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com