Седмичен хороскоп на Алена

   

Овен
Началото на седмицата няма да е толкова ударно, колкото ви се иска – възможно е да се чувствате уморени или да се изнервяте от най-малкото нещо. Хората около вас ще ви предизвикват с поведението си. За да не си създавате излишно напрежение, би било добра идея да ограничите малко контактите и да прекарате повече време вкъщи.

Телец
През дадения период ще се стремите най-вече към сигурност и стабилност – ще ви липсва желание да правите експерименти и да се впускате в рискови начинания. И все пак е възможно точно през следващите дни да се случи нещо неочаквано. Едва ли обаче вие ще сте инициаторите – по-скоро любимият човек ще ви поднесе изненада или до вас ще стигнат новини, които ще ви сварят неподготвени.

Близнаци
Сега непостоянната ви природа ще се изяви в цялата си прелест. Ще превключвате много бързо от едно настроение към друго – в един момент може да сте много развълнувани и весели, а в следващия – тъжни и мрачни. Безсмислено е да се борите с тази ваша склонност, затова по-добре приемете, че периодът е такъв. Дори да си сложите маската на безгрижие и да успеете да заблудите околните, себе си не бихте могли да излъжете.

Рак
Добре би било да пробвате нещо различно или да се изявите по нов начин. Не е моментът да проявявате колебание и да очаквате желаните неща да ви паднат от небето – бъдете по-смели и по-дейни. Мислите на много от вас ще се въртят около любовта. Ако сте обвързани, ще изпитате потребност да получите подкрепа от човека до себе си.

Лъв
В средата на юли преживяванията ви по всяка вероятност ще са свързани с миналото – с хора, с проблеми, дори с чувства. Уж сте ги оставили зад гърба си, но сега отново ще се върнат. Безсмислено е да се ядосвате, че ваши действия от миналото ви пречат и не ви позволяват да живеете пълноценно в настоящето и да се устремите към бъдещето.

Дева
За вас идната седмица ще се окаже доста успешен период. Ще се открие възможност да посеете семената на бъдещи инициативи, така че гледайте напред. Осмелете се да мечтаете, правете планове – както краткосрочни, така и дългосрочни. Ако сега поставите началото на нещо ново, по всяка вероятност нататък нещата ще тръгнат лесно и ще имате попътен вятър. Потребно е обаче да обърнете по-голямо внимание на личния си живот.

Везни
Оставете се през следващите дни да ви води сърцето – мислите ли твърде дълго, ще започнете да се колебаете, а и нищо чудно да попаднете в капана на страховете си. Точно сърцето ви знае какво ви кара да се чувствате добре. Може да добиете смелост да поемете по нов път, за да осъществите желанията си. Очакват ви вълнуващи събития в любовта.

Скорпион
През седмицата хората и обстоятелствата ще ви провокират. В душата ви лесно ще настъпи смут особено ако става дума за личности, с които сте свързани емоционално, или за съкровени желания, които по някаква причина не успявате да постигнете. Макар че чувствата ви са напълно разбираеми, опитайте се да не драматизирате прекалено, не влизайте в излишни битки – така ще си загубите времето и ще разпилеете силите си напразно.

Стрелец
През идната седмица всичко ще се случва по-лесно, ако успеете да се адаптирате – и към хората, с които общувате, и към случващото се около вас. Може партньорът да ви провокира с поведението си или да се наложи да се откажете от нещо – какъвто и да е случаят, решаващо ще бъде не толкова самото събитие, колкото вашата реакция спрямо него. Не пренебрегвайте вътрешния си свят и открийте време за почивка.

Козирог
Не се безпокойте, ако през следващите дни се окаже, че трудно постигате сомоконтрола, с който толкова много се гордеете. Може да реагирате емоционално, все пак не сте от желязо. Колкото по-дълго сте се сдържали, толкова по-вероятно е сега да избухнете. Някои от вас ще започнат да критикуват другите или ще се настроят срещу любимия човек. Имайте предвид обаче, че по този начин ще почувствате още по-голямо безсилие.

Водолей
В разгара на лятото отношенията с колегите ви ще се усложнят. Възможно е да се превърнете в обект на нечии манипулации, да говорят зад гърба ви или да се опитат да се възползват от вас. Не е нужно да се превръщате в параноици, но все пак имайте едно наум, че нещата може да не са каквито изглеждат. Към средата на периода ще стигнете до някакво разкритие – за себе си или за друг човек.

Риби
Препоръката към вас е да поемате по-малко задължения и отговорности. Посветете времето си на забавления и на творчески дейности. За тези от вас, които се занимават с творческа работа или са открили своята страст, седмицата ще бъде изпълнена с възможности да разгърнат потенциала си и да се изявят. Ще имате вдъхновени, въображението ви ще се развихри и ще изпитвате удоволствие от това, което правите.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com