Седмичен хороскоп за 7-13 септември

   

Седмичен хороскоп за 7-13 септември

Какво ви очаква през седмицата…

Овен 21 март – 20 април

Планирайте за събота помирителни разговори и посещения на добра воля. Най-трудният ви и рисков ден за периода е 8-и. Може да получите неприятни вести, които тотално ще променят програмата ви. Контролирайте емоциите. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. В следващите дни ще постигнете максималното, ще се радвате на успехи в работата, бизнеса и личния живот.

Телец 21 април – 20 май

В първите три дни на периода ще имате предимства в момент, когато другите се лутат, подлагат си крак и си вредят. Препоръчват се самостоятелни действия, без много шум и обяснения какво ще правите и към кого ще се обърнете за съдействие. На 8-9-и ще направите изгодни и за друг личните си стремежи. Ще има кой да свърши тежката и неприятна работа, а вие ще вземете наградата.

Близнаци 21 май – 21 юни

Този уикенд ще ви раздели с хора и обстоятелства, които са ви причинили доста безпокойства, но по някакъв начин са ви помогнали да пораснете и израснете физически и духовно. Настава време за лична и професионална инвентаризация. В понеделник стъпвате на нова база и в следващите дни мислите и действате по нов начин. Някой ще ви разбере, а друг ще наврежда в опит да ви откаже.

Рак 22 юни – 21 юли

В първите три дни на периода ще имате тежка и напрегната програма, ще влизате в разправии, трудно ще прокарвате планове и намерения. Очертават се проблеми с родители и деца. И отношенията на работното място навлизат в критична фаза.10-и ще ви даде нова отправна точка, а на 11-и чакайте нужната подкрепа и кредитиране. Силните ви дни са 12-13-и.

Лъв 22 юли – 22 август

До обед на 7-и късметът ви следва, но след това до неделя вечерта бъдете внимателни. 9-и ще бъде един от най-силните ви дни за периода. За вторник насрочете по маловажните срещи. Навлизате в период на засилена конкуренция. На 10-и върви неприятна елиминация, а на 11-и без да дадете нещо от себе си не очаквайте съдействие и подкрепа. На 12-13-и вие командвате парада.

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. В събота пътувайте, посетете спонсорите си и хората, на които вярвате. Тази вечер си спете в леглото и по възможност сами. До неделя на обед тече обсебваща програма. Тъмни сили се опитват да завладеят ума, чувствата и личното ни пространство. Неделната вечер ще донесе късмет и предложения, а на 9-и всичко предприето ще носи печалби. На 10-и чакайте признание за труда си.

Везни 23 септември – 22 октомври

В първите три дни на периода ще пиете повече от горчивата чаша на разочарованията и проблемите, но още вечерта на 9-и ще се случат събития, които ще ви помогнат да излезете на светло и в следващите дни да постигнете максималното в работата, в дейноста и в личните си връзки. 10-и ще бъде денят на големите ви постижения. На 11-и чакайте заслужени награди, подаръци и жестове.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Настоящия период ще активизира силите и възможностите ви в посока на преразпределяне на наличности, позиции и привилегии. Най-трудно ще ви бъде на 10-11-и когато интересите ви ще се сблъскат челно с тези на хората, от които зависите и за чиито интерес работите. До тогава е важно да вземете решение на кого колко да дадете и какви екстри да предоставите. Предстои ви труден избор.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Уикендът започва с раздели и преосмисляне на отношенията. Ще си проличи с кого ще се разберете и с кого вече гледате в различни посоки. Емоциите са лош съветник. От 9-и навлизате в тридневен силен период, в който ще постигнете максималното, ще затвърдите положението си на работното място, ще получите нови задачи и повишение. 12-13-и ще са най-трудните ви дни.

Козирог 22 декември – 20 януари

Луната е в Козирог в първите три дни на периода. Едно пътуване и среща през уикенда ще оправи обтегнатите отношения и ще стопи дистанциите в любовта. В неделя проявявате с пълна сила комплексите си. Страховете на миналото ще попречат на всичко, с което се захванете. Не си позволявайте да влизате в скандали и конфликти. От понеделник нещата при вас лесно ще се уредят.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Като цяло периодът ще ви донесе късмет, изгодни предложения и възможности да намерите работата, която отдавна търсите и мястото, на което да се внедрите или да живеете. Бъдете внимателни в съботната вечер и в неделния ден. С голяма вероятност ще попаднете на заложени капани или на хора, които ще се възползват от чувствата, доверието, възможностите и личните ви дарби.

Риби 20 февруари – 20 март

Движете се внимателно през уикенда. Не взимайте окончателни решения по важни въпроси. Оставете си вратичка за измъкване, ако после решите да коригирате избора си. Лесно може да попаднете в изнудващи положения и капани. От понеделник започвате изкачване към върха на постиженията и славата. За петък 13-и не планирайте важни срещи и преговори. Очертават се загуби и депресии.

Монитор

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com