Седмичен хороскоп за 3-9 август

   

Овен 21 март – 20 април

В събота работете самостоятелно и на свой терен. Не е ден за съвместни инициативи, дори и да има вероятност да изкарате пари от това.

Планирайте за неделя важните си срещи и разговори. На 4-и ще се правят важни връзки, ще се уговарят съвместни дейности и поръчки и ще се предприемат съвместни крачки в нова посока. Хапнете си наволя, колкото и да изядете до понеделник на обед няма да напълнеете. 5-6-и ще се дни на противопоставяне, на тежки преговори и поставяне на ултиматуми. В хороскопа ви ще действа кармичен кръст. Добре е да се осъществят връзки с чужбина, да се водят преговори с чуждестранни фирми, да се планират пътувания и съвместни дейности. От 6-и на обед до 7-и на обед са възможни провокации и засилена компроматна игра. До края на работното време в сряда може да спечелите някого за съдействие и да уредите изгодна сделка. В този ден е добре да се възобновят стари връзки, които прибързано сте пренебрегнали. И една стара любов може да възкръсне от пепелта. На 8-и започнете деня с едно признание и стимулирайте околните към споделяне и доверие. Към обед тъмни сили се намесват в отношенията ви и до петък на обед както и да завъртите кормилото на амбицията ще затъвате в тресавището на рисковите връзки. От обед в петък вече намирате мястото си. Оглеждайте се, до вас се движи спонсор. Не е все едно с кого ще сте тази вечер, но и късметът ще е с вас. 

Телец 21 април – 20 май

Фатализмът на 4-и се крие в срещите, които може да елиминират старите приятелски и любовни връзки и да ви вкарат в съвсем различна среда. Не се знае в каква посока ще тръгне живота ви, но със сигурност ще се отворят нови хоризонти. Обръщате гръб и оставяте някой да плаче в самота. 4-и ще ви донесе приятни моменти, чудесни лични и публични изяви, придобивки и голям купон. Яжте наволя, в този ден не се пълнее, а и за понеделник планирайте обилна закуска. Този уикенд ще ви предложи варианти, които отдавна очаквате, но не сте заели откъде ще дойдат. В момента шансът работи за вас, възползвайте се от всеки проведен разговор. Не се самоограничавайте. 5-и идва с възможности за пътувания и преговори с чужбина. Очертават се рокади. Един заминава, друг се връща, отговорностите и дейностите се разменят. Каквото си пожелаете до 7-и на обед ще се сбъдне. Внимавайте в приказките и обещанията, които давате, защото ще се наложи да ги изпълните. От обед до 8-и на обед е време за признание и сдобряване. Родените в първата декада може да сключат обвързващи договори, от които трудно ще се измъкнат и дано все пак спечелят от тях. По възможност отлагайте за петък следобед важните делови срещи. От обед на 8-и до обед на 9-и нищо съществено да не се започва. Много неща ще се правят на тъмно и много хора ще се подвеждат. 

Близнаци 21 май – 21 юни

За вас се очертава тежък и отговорен уикенд. Дори и на морето ще имате повече работа, а и у дома непрекъснато ще възникват проблеми. Съветът за събота е да не влизате в колективни инициативи, защото само вие ще се товарите, докато другите ще си прекарват приятно и ще ви хвалят, колко добре се справяте. И в неделя в срещите ви ще има елемент на използване. Ограничете контактите, бъдете сред най-близките си хора, за които с радост ще давате всичко от себе си. Сгответе си любимото блюдо. В неделя не е време за диети, не се пълнее. В понеделник си уредете представителни срещи, подпишете нови договори, подгответе и представете план-програмата си на партньорите и на шефа. В този ден излизате на светло, заемате по-висока позиция. Нечия сянка вече не ви пречи да се издигнете в служебен план. Важното на 6-и свършете до обед. От обед до 7-и на обед се сбъдват благите пожелания и помисли. Пожелайте си нещо. Почти в края на работното време на 7-и може да направите силен ход, да спечелите пари и влияние. На 8-и привлечете нови партньори и се обадете на тези, с които отдавна не сте се срещали. Може да започнете нова дейност. От 8-и на обед до 9-и на обед енергетиката е тежка и обсебваща. Пренесете се на ново място далече от неприятни влияния. Петъчната вечер ще ви донесе любов и презареждане. Не нарушавайте закона. 

Рак 22 юни – 21 юли

В събота почивайте в тесен кръг. Не планирайте големи купони и не участвайте в групови инициативи. Не взимайте еднолични решения. В неделя се разтворете към света и околните, планирайте приятелски и роднински срещи, пътувайте и берете билки. Не е ден за диети, включете барбекюто, поканете приятели. Храната изцяло се превръща в енергия, а не се складира в мастните депа. И в понеделник хапнете добре преди да тръгнете на работа. Ще ви трябват много сили и подкрепа. Ще ви се стоварват непредвидени отговорности и чужди ангажименти, ще се изнервите и с разговорите с чужбина. Хубавото в този ден е, че ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Ден на телепатичните контакти. На 6-и може да получите откази и да се пренавиете в дадена посока. Ще влезете в конфликти, ако нещата не стават толкова бързо, колкото искате. Вечерта си пожелайте нещо. Счупеното е лош знак. Не товарете кръста. На 7-и започвате с разправии и неуредици, но до края на деня влизате във форма и свършвате добра работа. Тази вечер е добра за сдобряване и прошка. Дайте си втори шанс и в любовта. Опитайте да разберете другата гледна точка. На 8-и уредете до обед важните си срещи и разговори. След това до петък на обед властват тъмни сили. Вечерта е за среща с покровител. Получавате и юридическа защита. 

Лъв 22 юли – 22 август

 събота не се товарете с тежка работа. Ограничете социалните контакти, релаксирайте на приятно и уединено място. Парирайте опитите на странични хора за влизане в личното ви пространство. Но за неделя организирайте приятелски срещи и публични прояви. Ще блестите на модните и артистични подиуми. Може да привлечете спонсори, да стиковате действията си с качествени партньори и да завържете важни връзки. До понеделник на обед диетите са противопоказни. Хапнете си без задръжки, няма да напълнеете. На 5-и ще се наложи да се съобразите с желанията на близки или партньори, които са далече. Внимавайте, ако замествате някого или сте оставили заместник. Денят дава възможност за преход на нова служебна позиция. На 6-и до обед не говорете много и не споделяйте, а действайте и си подредете живота. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Следобед в живота ви се промъква сянка. Бъдете внимателни на 7-и. Луна и Уран сключват пречупващи аспекти със Слънце, Венера и Меркурий от вашия знак. Спазвайте уговорките, не споделяйте поверителна информация. Не изневерявайте, но ще разкриете лъжа. 8-и има своята светла и тъмна половина. До обед преговаряйте и приемете каещите се грешници. От обед навлизате в силен период. До вечерта ще получите желаната подкрепа, ще сключете изгодни договори. Чака ви чудесен уикенд. 

Дева 23 август – 22 септември

През уикенда Луната е в Дева. В събота работете сами и на свой терен. Планирайте важните си срещи и пътувания за неделя, когато с лекота ще отстоявате принципите си и ще получите подкрепата, от която се нуждаете. 3-и е ден на фатални влияния, дано се измъкнете. На 4-и ще ви се отплаща всяка активност във връзките. Рекламирайте се, застанете в светлините на прожекторите, изявете дарби и таланати и ще привлечете вниманието на спонсори. Диетите са противопоказни, не се пълнее. На 5-и приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. Ще ви се обадят тези, за коите мислите. Приемайте каквото ви дава живота, не претендирайте и не желайте друго. В момента получавате най-доброто възможно в ситуацията. На 6-и до обед преговаряйте с чужбина и се обадете на роднините, които са далече. От обед до 7-и на обед на всички нива са възможни конфликти, конкурентни атаки и провокации. Не се разправяйте с никого, не засягайте болни за колегите и близките си теми. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Вечерта на 7-и намерете начин да изгладите конфликтите и да се сдобрите с хората, които са ви близки и нужни. На 8-и до обед подпишете нови договори, но след това до петък на обед не приемайте оферти. В петък вечер правите някакво нарушение. Внимавайте, спазвайте закона. 

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота очаквайте да ви предложат избор между доброто и злото. Да си знаете, че в предложението няма добро. И двете възможности ще ви поставят в неприятни положения и ще ви обвържат неравностойно. Където се появи трети нещата ще се объркат както в делови, така и в интимен план. Ден на библейската тройка под ябълковото дърво. В неделя палачинката се обръща, всяка среща ще ви носи радост и щастливи моменти. Изявите ви ще са успешни и впечатляващи. Не се ограничавайте и в храната, хапнете колкото ви е сладко. Вечерта Луната навлиза във Везни, вероятни са пътувания, преместване и покани от чужбина. Доверете се на вътрешното си усещане, търсете начин за работа или учене в чужбина. Децата се измъкват от контрола на родителите и дано първата им крачка да е успешна. На 6-и са възможни провокации. Не коментирайте чуждия живот, пазете свои и чужди тайни. Каквото излезе на показ ще засегне интересите и на двете страни. На 7-и до обед внимавайте с документацията си, не оставайте нищо без надзор. Някой се опитва да надникне в телефона ви, в живота и връзките ви. Следобед ще направите силен ход и ще парирате конкурент. Подпишете нов договор и на 8-и сутринта чакайте преназначение и изгодно предложение. От обед до 9-и на обед не взимайте важни реешния. В петък следобед късметът ви следва. 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съботният ден се свързва с грехопадението. Ще кривнете в грешната посока, което ще се отрази негативно на бъдещето ви. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка поради избора, който ще направите. Затова в съботния ден не правете никакъв избор. Отложеното за неделя ще се развива по най-добрия начин, ще ви носи късмет, творческо вдъхновение и удовлетворение. Ще се срещате с благоприятните за вас хора. Организирайте си и хубаво похапване, до понеделник на обед не се пълнее. 5-и е ден за пророчества и предаване мисли на разстояние. До вторник на обед се очертават контакти с чужбина. Може да получите покана или да заминете и да гостувате на приятели. Бъдете сигурни, че с разговорите в този период може да си уредите и по-добра работа. На 6-и навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Всяка връзка и разговор ще се от значение и в бъдеще ще осигурят базата, на която ще стъпите и ще се развивате. Вечерта Луната навлиза в Скорпион и сключва предизвикателни аспекти. На 7-и с голяма вероятност ще кривнете от правия път, ще ви се иска да опитате нещо забранено, но може да покажете и истинската си същност. Вечерта ви носи нещо нестандартно и рисково. На 8-и някои връзки ще се прекратят. Вечерта на 9-и ситуацията се успокоява. Планирайте среща с покровител. 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се предизвикателен и проблемен уикенд. Съботният ден ви подлага на фатално привличане и влияние, от което трудно ще се измъкнете. Не обещавайте нищо на хора, които и друг път са ви досаждали или вкарвали в преразход на сили и средства. Ориентирайте се към тихи семейни занимания делече от шумотевицата на града. В неделя бъдете верни на принципите и на дълга. Ако нещо ви привлича тръгнете към него, доверете се на инстинктите. Хапнете си без ограничение, но добре сварете и опечете храната си, за да нямате стомашни проблеми. 5-и очертава нова посока за развитие. Започват преговори на лично и служебно ниво с хора и фирми от чужбина. На 6-и излизате от нечия сянка. Символ на деня е жерав излизащ от облак. Може да ви възложат самостоятелни, добре платени и престижни задачи. От обед до 7-и на обед ще бъдете обект на провокации. Не коментирайте нищо, не говорете много, а действайте. Пожелайте си нещо на глас. В сряда вечер ще стопите ледовете и ще се сдобрите с нужните ви хора. На 8-и до обед продължете с тактиката на привличане и признаване на греховете. Ще ви се обаждат тези, за които мислите и с които връзката ще се продължи и обнови. След това до петък на обед не изпадайте в зависимости, не започвайте нищо ново и важно. Но в петък вечер може да се надявате на голям късмет и придобивка. 

Козирог 22 декември – 20 януари

Съботният ден може да бъде щастлив или нещастен поради личния ни избор. Не правете такъв, независимо кой и какви екстри ви предлага. В тесен семеен кръг ще си прекарате приятно, ще свършите планираната работа и ще обърнете повече внимание на децата. Може би най-успешният ви ден за периода ще бъде 4-и. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Планирайте делови и лични срещи, съберете се, оженете се, планирайте участие в публични инициативи, които ще рекламират дарбите и дейноста ви. Не се ограничавайте в храната, до понеделник на обед не се пълнее. Осъществените връзки ще променят в положителна посока живота ви. Вечерта се приберете навреме. Луната навлиза в знака на нехармоничните ви Везни. На 6-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. Може да получите откази или ще се промени датата на пътуване. Обадете се на близките си в чужбина и подредете приоритетите. Реагирайте бързо, за да не се възползва друг от предложенията, които сте получили. 7-и започва с конфликти и компроматна атака. Колкото по-малко коментирате и говорите за себе си, толкова по добре. Ще си проличат истинските дипломати. Важното на 8-и да се свърши до обед. За вечерта и за 9-и сутринта не планирайте важни срещи. В петък вечер имате шанс да влезете в престижна среда. 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота не се обвързвайте с никого на никаква цена. Не взимайте прибързани решения и бройте до десет преди да кажете и да направите нещо, което може да промени живота ви. Първосигналните реакции подвеждат и създават неудобства. Ден за пасивност и нищоправене. В неделя пътувайте, уредете срещи с приятели и близки на приятни места. Не се ограничавайте в храната. До понеделник на обед не се пълнее. Не се ограничавайте и във възките. Може да срещнете човека, който търсите отдавна. В понеделник ще направите силен ход и може да намерите нова работа. С времето ще изместите титуляра. Във вторник действайте със замах, проучете възможностите за учене и работа в чужбина или тук в чуждестранна фирма. Ще ви се предлагат изгодни варианти за престижни позиции. Съветът е да оставите другите да говорят, за да ви дадат достатъчно информация. На 7-и проблемите ще са повече за родените до 1 февруари. Нещо непредвидено ще се случи и ще промени добре подредената ви програма. Не излизайте от коловоза на установените интимни връзки. Може да попаднете в рискова среда. На 7-8-и не правете аборти и гинекологични интервенции. Вечерта на 8-и се приберете навреме. Важното за 9-и отлагайте за следобед, когато късметът ви ще се върне. Ще спечелите пари и важно покровителство. 

Риби 20 февруари – 20 март

 През уикенда Луната е в Дева в опозиция на Рибите. В съботния ден ограничете контактите и не планирайте участия в групови мероприятия. Лош ден за влизане в нов екип и в нова среда. Ще се правят опити за манипулация, ще бъдете провокирани и подтиквани да нарушавате закона. Не е нужно никому нищо да доказвате. В неделя си доставете удоволствие с храната. Не се пълнее. До понеделник на обед действайте по инстинкт, оставете и краката да ви отведат при някого или на място, важно за бъдещето ви. Доверете се на сетивата и усещанията си. Някой се връща към стара връзка в родното място или там, където и преди е имал щастливи мигове и попадения. 6-и изисква да сте в час с нуждите на момента. Следобед може да присъствате на неприятна сцена, която ще ви отвори очите и ориентира как да постъпите и кого да предпочетете. Внимавайте какво си пожелавате. В тези дни действа с пълна сила вербалната магия. На 7-и ще получите повече в ситуация, в която другите губят или получават откази. На 8-и може да подпишете изгодни договори да уредите имотна сделка и да добиете повече права. Започвайте проекти, които бързо ще приключите. Тази вечер ще омаете някого и ще го привлечете за работа или в прегръдките си. Но в петък бавно и полека губите позици. Вечерта внимавайте при пътувания. Спазвайте правилата.

Монитор

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com