Седмичен хороскоп за 14-20 септември

   

Седмичен хороскоп за 14-20 септември

Какво ви очаква през седмицата…

Овен 21 март – 20 април

В съботния ден интересите на групата надделяват над личните интереси. Не е добре за работа в екип. В следващите два дни ви очакват професионални и лични неудобства. Не прекалявайте със задачите у дома и на работното място. На 17-и може много да спечелите и то от две места, но на 18-и ще връщате дългове на внимание и ще ви притискат с искания. Новите инициативи стартирайте на 19-20-и.

Телец 21 април- 20 май

Периодът започва с агресия както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. Пълнолунието превъзбужда. Ще се казват неща, които е по-добре да си спестим. Но в следващите дни ще се постигне баланс в отношенията и неделимото ще се раздели. Насрочете важните си срещи, разговори и пътувания за 19-20-и, когато ще подпишете изгодни договори и ще завладеете важна позиция.

Близнаци 21 май-21 юни

14-и ще бъде един от най-тежките ви дни за месеца. В следващите дни изплувате от кризата, но бавно и без прибързани и необмислени реакции. Меркурий и Венера вече ви гледат в хармоничен аспект от Везни. Ситуацията се балансира. На 17-и намирате точните думи и верния подход, уреждате, пари и привилегии. На 18-и поставяте на мястото подчинените, но шефовете ви размахват пръст.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще доминират в съботния ден, но напрежението в отношенията ще се усеща. Предстоят три трудни дни, в които трябва да взимате важни решения. 15-16-и са най-добрите дни в този месец за сключване на брак по любов. От 19-и отговорностите ви в семеен и професионален план ще нарастват. Сатурн ще тръгне директно в знака на Козирога. Ще срещате засилена опозиция.

Лъв 22 юли – 22 август

На 14-и стойте встрани от светския шум и бъдете сред свои. В следващите три дни ще доминирате и ще налагате директно мнения, желания и амбиции. Но вечерта на 17-и изпускате юздите и на 18-и позволявате намеси, за които ще платите висока цена. Не сключвайте нови договори, проверявайте по различни канали всяка информиция. 19-и изисква разплащане, но на 20-и вие сте на ход.

Дева 23 август – 22 септември

Ако запазите самообладание и не позволите в съботния ден да ви провокират и навлизат в личното пространство ще си спестите много главоболия. В следващите два дни тече усилена подготовка за важните инициативи и действия на 17-и 19-20-и. Това ще бъдат три дни на придобивки, късмет и победи. На 18-и печелят хитреците и тези, които управляват мрежата и връзките ни в нея.

Везни 23 септември – 22 октомври

Първите три дни на периода може да се окажат проблемни и рискови, особено ако водите противопоставяща и конфликтна политика. Меркурий и Венера навлизат във вашия знак и ви дават нужното дар слово да се разберете по въпросите, които не търпят отлагане. 17-и ще донесе придобивки и пари, а на 19-20-и ще се случват събития отварящи вратите към успеха.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

14-и се очертава доминантен ден за вас, но с агресията да се внимава. В следващите два дни ще постигате максимума в отношенията ще печелите предимства и ще получавате с лекота това, към което се стремите и го желаете. Но от 17-и вечерта навлизате в рисков период. 18-и може да се окаже най-проблемният ви ден за периода. На 19-и чупите окови и на 20-и вече правите силен ход.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се рискова събота, особено за родените в третата декада. Не рискувайте излишно, насочете срещи, пътувания и важни разговори за следващите три дни, в които ще имате протекции и предимства. 17-и ви носи и материални придобивки, но на 18-и бързо ще стопите спечеленото. Не рискувайте в този ден, независимо привидно изгодните предложения. 19-20 са дни на лични рекорди.

Козирог 22 декември – 20 януари

В първите три дни на периода ще играете нестинарско хоро върху жаравата на свои и чужди амбиции. В нищо да не се прекалява. Възможни са и здравословни проблеми, вероятно със зъбите. Ще се спречкате и с тези, на които имате зъб. От 17-и Луната ще ви гледа в перфектен аспект от Телеца, а Сатурн ще тръгне директно във вашия знак и нещата ще се променят в изгодна за вас посока.

Водолей 21 януари – 19 февруари

През уикенда намерете приятно място далече от хорския шум и си спестете проблемите. 16-17-и ще ви донесат успехи и покани, които ще обезпечават дейноста ви в бъдеще, но на 18-19-и ще тече обсебваща и ограбваща силите ви програма. Насочете амбициозинте си начинания за 20-и, когато всичко предприето ще ви носи късмет, ще сложи начало на успешни връзки и дейности.

Риби 20 февруари – 20 март

Периодът започва с неприятности и интриги, които ще се тушират в неделния ден, но горчивината ще остане. 16-и ще ви предложи повече екстри и възможности за професионална изява. Не споделяйте нищо преди да си подпишете договорите. На 17-18-и конкуренцията е убийствена, не се правят отсъпки. На 19-и ще постигнете победи, а в петък ще се обвържете неравностойно.

Монитор

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com