Рок група “Антим” завладя сърцата на белгийската публика

   

В края на месец октомври рок група Антим участва във фестивал на талантите в гр. Стенокарзел, Белгия. Участието на нашите рок музиканти беше по покана на SoF Bulgaria и SoF Belgium, с подкрепата на община Казанлък и община Steenokkerzeel! Рок група “Антим” завладя сърцата на белгийската публика с оригиналното си звучене и получи покана за следващо участие!
Домакините от Стенокарзел организираха три незабравими дни за Стоян Русев, Ивелина Делчева, Диан Тодоров и Симеон Комитов от рок група Антим и техния ръководител Наташа Джуркова. Лично кметът на Стенокарзел посрещна на летището нашите музиканти.

Изключително богата и интересна програма очакваше нашата група- посещение на средновековния център на гр. Мехелен и катедралата „ Свети Румболд“ с най- забележителната гледка на града от върха на кулата след изкачване на 514-те и стъпала, посещение в Брюксел, в авиационния музей в Стенокарзел и кметството на града домакин.
Изключително силни емоции бяха поднесени на нашите рокаджии в специалния парк за приключения на Стенокарзел, където те трябваше да ходят по въжета с препятствия на височина 4 и 8 метра .

Но най- вълнуващите и незабравими моменти си остават топлата и вдъхновяваща среща с белгийската публика на фестивала на талантите- FREE PODIUM на 21 октомври. Накратко: В изключително приятелска атмосфера беше потопена нашата група от първия до последния ден на пребиваването си в Белгия.
Специални благодарности на Георги Григоров- председател на Спирит ъф Фрийдъм – СоФ България , който предостави на рок група Антим това незабравимо преживяване, както и на кметовете на двете общини- Казанлък и Стенокарзел .

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com