Рождествена къщичка ще радва жителите на град Казанлък

   

В навечерието на един от най-светлите празници Рождество Христово казанлъчани вече се радват на прекрасна Рождествена къщичка. Тя пресъздава раждането на Исус Христос и е декорирана изцяло в духа на празника. Интересното при нея е, че тя е и декор, на който всеки усмихнат казанлъчанин и гост на града може да запечата в снимка красив спомен с цялото си семейство. А какво е предизвикателството към вас?

Снимайте се пред Рождествената къщичка и споделете снимката в социалните мрежи (Фейсбук, Инстаграм) с хаштаг #РождествовКазанлък. Снимките, получили най-много харесвания, ще получат подарък. Повече информация ще намерите на: www.facebook.com/christmasinkazanlak.

Зимните и новогодишните празници са време, в което всички си разменяме подаръци , прекарваме топли и уютни вечери със семейството, улиците са пълни с усмихнати лица, грее празнична украса.

А празнуваме ли раждането на Исус Христос? Младенецът в яслите, който дойде на този свят, заради нашето спасение. Рождество Христово е именно празник на светлината, на доброто, на надеждата. Всеки е добре дошъл в нашата Рождествена къщичка, която се намира на ул. „Отец Паисий“ 21 (в двора на бившия ресторант Борожика).

Инициативата е на Българска евангелска църква – гр. Казанлък.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com