Ремонтират училището в Шипка

   

Започнаха ремонтните дейности в ОУ“Свети Свети Кирил и Методий“ в град Шипка. Предстои да бъдат реконструирани пет учебни заведения в Казанлъшко по проект: „Обновяване на образователната инфраструктура в Община Казанлък“, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020“.

Общата стойност на проекта е 9 504 532,06 лв. Със средствата ще бъдат реконструирани общо осем обекта от образователната инфраструктура на територията на община Казанлък: три детски градини в казанлъшкия квартал “Изток“ – ДГ“Здравец“, ДГ“Слънце“ и филиал на 15-та ДГ“Звънче“ и пет училища. Към ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” в град Шипка ще бъдат цялостно обновени и учебните заведения в селата Овощник – ОУ “Д-р Петър Берон”,, Хаджидимитрово – ОУ “Св. Паисий Хилендарски”, Ръжена ОУ “Свети Свети Кирил и Методий”, и град Крън – ОУ “Свети Климент Охридски”.

Строително-монтажните работи включват въвеждане на мерки за енергийна ефективност, ремонт и изграждане на водопровод и канализационни инсталации, газификация и свързване с градската газоразпределителна мрежа, монтаж на ново оборудване и осигуряване на мерки за достъпна среда. дарик

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com