Разгледаха се проектите за саниране на жилищните блокове в Казанлък

   

Срещата откри кметът на Общината Галина Стоянова. Тя представи участниците: заместник – кметът Даниела Коева, главният архитект Георги Стоев, общински служители, пряко ангажирани в процеса, представители на фирмите, които ще извършват санирането по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, домоуправителите на първите осем блока, по които работата започва.

Г-жа Стоянова запозна присъстващите с последните промени по осъществяването на програмата и обеща, че действията на Общината и фирмите – изпълнители ще бъдат съгласувани с живущите в блоковете.“Общината ще партнира и съдейства през целия процес!“, каза тя и пожела на всички ползотворна работа за по-красиви жилищни сгради на финала на дейностите.

Г-жа Коева представи екипа, който ще координира и контролира качеството на изпълнение от страна на Общината и отправи общи насоки за успешна съвместна работа.

Всеки конкретен проект от първите осем блока по националната програма бе обсъден в детайли от участниците в срещата. Проектантите представиха своите решения на домоуправителите и набелязаха неясните моменти, за бъдещи коментари.

Строителството започва след одобрението на проектите.

Пресцентър на община Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com