Радина Димитрова е следващата финалистка в „Талантите на Казанлък” грабна приза за април

   

Радина Димитрова е следващата финалистка в „Талантите на Казанлък” . Тя е първия спортист успял да спечели гласовете на казанлъчани и да се класира за големия финал през юни. Ученичка е в 1-ви клас в ОУ „Чудомир”. Упорито и борбено дете, което се запалва по един не толкова разпространен спорт – спортното катерене, като в него са включени три състезателни дисциплини – скорост, боулдър и трудност. Ради започва да се състезава през лятото на 2013 година, като за тази една година и половина е спечелила 21 медала и 2 купи от републикански и международни състезания в Сърбия, Австрия и Румъния. Най-големите й постижения са Държавен Вицешампион за 2014 г. в дисциплината Боулдър, Държавен Вицешампион за 2014 г. в дисциплина “трудност” и Държавен шампион за 2014 г. в дисциплината „скорост”.
На второ място само с процент разлика в гласуването се класира красивата балерина Цвети Иванова. Към днешна дата тя е една от претендетките за Цариза Роза 2015.
Малката и крехка, но със силен глас Антония Иванова се класира трета.
Всички участнички ще получат грамоти и полдараци в следващите дни от инициатора на проекта „Талантите на Казанлък” и управител на БиБиСи Кейбъл – Борис Кърчев.
Предстои представянето и на последните таланти!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com