Работи се по поддръжката на стадион “Севтополис” в Казанлък

   

През миналата седмица приключиха ремонтните дейности на тренировъчното игрище на стадион “Севтополис”, където са ремонтирани съблекалните и баните на футболистите. В момента вървят и ремонтни дейности по асфалтиране и изграждане на паркоместа пред стадиона. Ремонтните дейности са предвидени в Инвестиционната програма на Община Казанлък за 2020 година, информира зам.-кметът на общината Ахмед Мехмед.

Общинското предприятие „Комунални дейности и поддръжка на инфраструктурата“ работи по почистване на дигата и оградата на стадион „Севтополис”.

„Извършват се дейности с цел възстановяване на липсващата част от оградата и счупените колове.  Тази седмица работят два екипа по отстраняване на саморасла храстова и дървесна растителност. Обработена е пистата с препарат против плевели и със сяра, за да отблъсква влечуги“, информира зам.-кметът. Той допълни, че общински служители работят и по поддръжката на Колодрума в Казанлък, който е напълно пригоден за тренировки, макар колоездачите да предпочитат отсечката към село Енина.

В събота на стадиона в Казанлък ще се състои годишното състезание „Мама, татко и аз“. За съжаление спортното събитие ще бъде проведено без публика, ще се допускат само записани участници, каза зам.-кметът.

Отново в събота пред Младежкия дом ще бъдат връчени грамоти на доброволците към Сдружение с нестопанска цел “Младежки център за развитие-Взаимопомощ” за участието им в тазгодишния Еко фестивал. БНР

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com