Прокурорка загатна за нова мистерия около случая със самоубилия се полицейски шеф, откриха…

   

Мистерията около открития мъртъв шеф на КАТ-Казанлък продължават. Районният прокурор Таня Димитрова даде последна актуална информация по случая. “Основната версия е за настъпило самоубийство. Николов бе намерен в личният му автомобил, а той бе заключен в купето. Имаше една изходна рана, а оръжието бе в ръката му. В тайник, близо до канала, на около 30-40 метра от автомобила, бе открита парична сума, разпределена в 4 малки пачки. Бе намерено и известно количество боеприпаси. Имаше бележник, близо до сумата и револвер в кожен кобур. Наличието на такива вещи е индикация за евентуални корупционни практики, свързани с “Пътна полиция”.

Тепърва по тези хипотези ще се събират доказателства”, заяви тя пред Нова телевизия. Димитрова заяви, че все още не е ясна стойността на откритата сума.    “Предстоят тепърва много активни действия и събиране на доказателства. Не мога да коментирам за точна схема, по която е работено. Поне не на този етап”, добави Димитрова.

“В хода на разследването е възможно да бъде изменено престъплението и да бъдат събрани други доказателства. Към настоящия етап водещата версия е тази – самоубийство”, отсече тя. “Все още не е ясно какво точно пише в тефтерчето, което е открито близо до мястото, където е намерен трупа на Тодор Николов”, добави районният прокурор.

Blitz.bg

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com