Представят „Послания от Лафландия” в Казанлък

   

Авторът Цвета Пилигрим

и издателят Яница Станчева

Ви канят на премиерата на книгата

„Послания от Лафландия”

Заповядайте!

21 октомври (понеделник) 2019 г.

17:30 часа

Музей на розата

За автора

За себе си Цвета Пилигрим споделя, че е родена в града на младостта – Димитровград. Тя е завършила Софийски  университет “Климент Охридски“, специалност „Педагогика“. Омъжена е  и има две невероятни дъщери и двама чаровни десет годишни внука – Борис Антонио и Стефан.

„Определям себе си като човек с несломим дух и  неподправена жизнерадост. Живея по законите на красотата и  хуманността. Пацефист съм по душа и непоправим алтруист. Вселенският разум води сърцето ми, а Божиите закони определят битието и съзнанието ми. Философията на прошката е основен двигател в общуването ми с  хората.”, разкрива за себе си чаровната Цвета Пилигрим.

Цвети обича театъра и киното. Страстта й към четенето на книги е пословична.

Гражданското образование е нейната най-голяма  слабост. „Пътешествията ме зареждат с оптимизъм и хармония.”, с усмивка признава Пилигрим.

Цвета Пилигрим е автор на детски книги и помагала, консултант е по  позитивна психотерапия и е сертифициран инструктор по лечебен смях.

За книгата

Помагалото „Послания от Лафландия” е екопомагало за чаровници от 5 до 10+ години. Рецензент на книгата е проф. д-р Цонка Каснакова – преподавател в Тракийския университет, директор на ИМ – Харманли. Отзиви за помагалото: доц. д-р Ваня Петрова – зам. декан на Педагогически факултет на Тракийски университет

Премиерата се организира с любезното съдействие на ИМ ‘Искра” и Гинка Щерева – омбудсман град Казанлък  

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com