Представят книгата “Мистични разходки из България за не/обикновени пътешественици”

   

Община Казанлък, Общинска библиотека “Искра” и Peika.bg имат удоволствието да Ви поканят на представянето на книгата “Мистични разходки из България за не/обикновени пътешественици”.

Нейният автор и фотограф Боряна Кръстева ще ви пренесе в един вълшебен свят – този на пътешествията и легендите! Ще имате възможност да разберете за нови и интересни маршрути за пътешествия, да узнаете причудливи истории, събрани от различни кътчета на България и да чуете някои от най-приказните легенди!

Тайнствени скални светилища, древни обсерватории, извори с лековита вода, храмове на чудесата, призрачни села, силни енергийни центрове в България – това са само част от мистичните разходки в книгата.

Те ще ви поведат на едно необикновено пътешествие с чудни легенди, пейзажи и емоции. Ще ви срещнат със сладкодумните местни хора в най-приказните части на България. Ще ви припомнят родния фолклор и оттук нататък вие също ще се превърнете в негови пазители!

В книгата ще откриете още: точни маршрути, полезна информация, GPS координати, любопитни факти за всеки обект и съвети за (не)обикновени пътешественици!

Вход свободен.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com