Полицията разби нарко група от гр.Шипка

   

На 20/21 март на територията на Първо и Второ РУП-Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция по линия „Наркотици”, при която:

  • При извършени процесуално-следствени действия (претърсване и изземване) в жилище на бул.”Цар Симеон Велики”, обитавано от 21-годишния Н.Х. и 19-годишния Т.П., са иззети 2гр марихуана, 8гр метамфетамин, 13,5гр екстази, 2гр кокаин, две електронни везни, множество полиетиленови пликове със следово количество марихуана и др. вещи. При извършен личен обиск у Т.П. са открити марихуана и пико, а у Н.Х. – пико. При извършен обиск у 22-годишния Х.П. от гр.Шипка са открити и иззети общо 23 хапчета (екстази), в различна форма и цвят, и полиетиленов плик с наркотично вещество. Т.П. и Н.Х. са задържани за срок от 72 часа, а Х.П., както и А.В. на 21 години и две момичета (на 17 и 15 години), съпричастни към дейността на Т.П. и Н.Х., за срок до 24 часа. По случаите са образувани полицейски производства.
  • На 20 март около 21,40ч. на ул.”Братя Жекови” в гр.Стара Загора е задържан 19-годишния П.П. от гр.Стара Загора. При извършен личен обиск у същия са открити и иззети две полиетиленови пликчета, съдържащи наркотично вещество (пико). Същият е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 20 март около 21,50ч. на ул.”Братя Жекови” в гр.Стара Загора, в момент на продажба на наркотични вещества е задържан 30-годишния Г.Ф. от гр.Стара Загора. При извършен личен обиск у същия са открити и иззети две полиетиленови пликчета, съдържащи амфетамин. Същият е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

Разпитани са множество свидетели, с цел доказване цялостната престъпната дейност на Т.П., Н.Х. и Г.Ф по разпространение на наркотични вещества на територията на гр.Стара Загора. Работата по случаите продължава.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com