Полицаят Карчев призна за жестокото убийство на д-р Каландзакис в Гърция

   

Задържаният по обвинение, че е организирал и извършил убийството на кардиолога д-р Христодоло Каландзакис полицай Красимир Карчев се е  признал за виновен пред съда в гръцкия град Неаполис, съобщиха електронните медии на остров Крит.

Те се позовават на преводача, който е присъствал по време на процеса относно мярката за неотклонение на българина и неговата съучастничка , казанлъчанката Десислава Говедарова.Същото е потвърдил и служебният защитник на двамата Янис Манделенис, който е уточнил че Карчев е поел цялата вина за убийството.

Мъжът е заявил, че на 14 август е получил заплашително писмо от д-р Каландзакис и това го е мотивирало да организира засадата и стрелбата на 7 октомври по пътя за село Йерапетра. Карчев е отрекъл 3-годишното момченце на Десислава и критския медик да е негово, връзката му със съпругата на кардиолога била след раждането на хлапето.

До излизането на съдебното решение за мярката Карчев и Говедарова са приведени в затвора „Коридалос“, който се намира в едноименното предградие на Атина. Междувременно се появиха и публикации, според които майката на Десислава, 70-годишната Иванка Говедарова била сключила брак с учител от Гърция, който се развел заради нея. Преди малко повече от месец възрастният мъж починал и нашенката се явявала негова наследница.

От кметството на село Копринка , където Говедарова е адресно регистрирана отрекоха да имат официално информация за промяна на семейното й положение.

Монитор

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com