Плевнелиев: Трудно е някой в политиката да даде повод за гордост

   

Днес ние заедно с вас отчитаме година, в която освен природните бедствия, това ще е година, която ще е рекордна за усвояване на европейските фонове. Имаме поводи за самочувствие и знаем колко е трудно в политиката някой да ви даде повод за гордост. Това заяви президентът Росен Плевнелиев в НДК, предаде „Фокус“.

Плевнелиев подчерта, че се чувства свързан с идеята на състезанието за най-добър град. „Чувствам себе си дълбоко свързан с идеята за това състезание. В МРРБ имахме възможност още в първите стъпки да бъдем с вас. Вие мотивирате българските кметове. Кметовете, които са добри стопани, които слагат на сърцето си и уменията си за собствените си градове, които в последните години постигат много. Нямаме толкова поводи за ниското самочувствие”, подчерта държавния глава.

Той допълни, че кметовете изпълняват по достоен начин хиляди проекти, назначавайки млади хора в администрацията, които работят прозрачно.

„Днес вече знаем – имаме интегрираните планове за развитие. Днес можем да погледнем напред, защото вие пазите силите си и специализирате. Като клъстер постигаме едно – вие инвестирате в нови индустриални зони, спорт, култура. Вие полагате усилия за всеки инвеститор, защото всеки е важен”, каза още Росен Плевнелиев.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com