От днес гласуваме онлайн за Царица Роза 2020

   

На специално създаденият сайт https://queenrose.eu за конкурса за избор на Царица Роза 2020 в Казанлък, който ще се проведе за първи път онлайн от днес ще може да гласувате за своята претендентка. В интернет страницата на най-стария конкурс за красота у нас, освен възможност за онлайн регистрация на претендентките за Короната, е публикувана историята на красивата надпревара назад в годините, галерия с видеа от предишни конкурси, както и хронологично представяне на носителките на авторитетната титла назад във времето, до далечната 1960г.
Напомняме, че след като отворите уеб браузъра (web browser), в полето на адрес бара трябва да изпишете queenrose.eu. Следват стъпките:
• Кликнете на „ПРЕТЕНДЕНТКИ”;
• Изберете Вашата претендентка;
• Кликнете на появилата се икона „сърце”;
• Изпишете Вашия e-mail;
• Потвърдете във Вашия e-mail гласуването;
Онлайн конкурсът ще се проведе в сайта https://queenrose.eu от днес до сутринта на 1 юни 2020 година, когато ще бъдат обявени Царица Роза 2020 и нейните подгласнички.

В периода 25 май – 1 юни 2020 година гласуването ще се осъществява единствено чрез регистриран e-mail.

Гласуването ще бъде активно до 1 юни, 10.00 часа, когато ще започне и преброяването на валидните гласове. По-късно през деня ще бъдат обявени и 52-рата Царица Роза и нейните подгласнички.

Напомняме още, че използването на скриптове за изкуствено повишаване на гласовете, купуване или манипулирането на броя им по какъвто и да било начин, води до дисквалифициране на участничка.

Временните резултати от гласовете се отчитат в процентно отношение под снимката на всяка една претендетка, така че изберете своята Царица и я подкрепете.

За посочения период от един e-mail адрес ще може да се гласува само веднъж. За първи път гласът на всеки казанлъчанин ще бъде отчетен чрез личен имейл от нарочно жури, създадено със Заповед на Кмета.

На 5-и юни е планирана официалната церемония по коронясване на Царица Роза 2020г. от нейната предшественичка.
Новият формат на провеждане се наложи заради противоепидемичните мерки срещу covid-19 в страната.
Всички стъпки на Регламента на конкурса можете да прочетете тук. https://www.kazanlak.bg/page-9779.html

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com