Откриха нов спортен комплекс в Мъглиж

   

Областният управител инж. Георги Ранов присъства на 11 септември вечерта на откриването на новия спортен комплекс в Мъглиж. Модерното съоръжение се състои от сграда, игрища за футбол, волейбол и тенис на корт и лекоатлетическа писта. То е част от реализацията на проект по мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката на селските райони”. Целта е изграждане и реконструиране на три спортни обекта на територията на общината – в Мъглиж, в Ягода и в Тулово. Проектът е на стойност над 5 млн.лв. и представлява най-голямата инвестиция в Мъглижка община в последните години.
Откриването започна с тържествен водосвет, отслужен от старозагорски и казанлъшки свещеници. Поздрав към стотиците граждани на Мъглиж, изпълнили стадиона, отправиха кметът Господин Господинов и инж. Ранов.
„Този комплекс ще даде възможност на младите хора да се занимават със спорт, да запълват свободното си време с полезни за тях неща. То ще направи Мъглиж по-привлекателно място не само за местните жители, но и за гостите, които идват тук на туризъм, за инвеститорите, които проявяват интерес към региона. Да ви е честит новият спортен комплекс! Ползвайте го с радост и удоволствие. Пазете го, защото той е на всички вас”, каза областният управител.
Част от празничната програма по случай откриването на стадиона бе култовата рок група „Сигнал”, която изпълни любимите на поколения българи парчета и взриви многобройната публика.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com