Отборът на карате клуб „Шори Доджо”- гр. Казанлък с 5 медала

   

Отборът на карате клуб „Шори Доджо”- гр. Казанлък, с треньор Илиян Дянков, се завърна в града на розите с общо 5 медала в индивидуалната надпревара при провелото се на 28 март 2015г. X Национално първенство по Шотокан Карате-до , гр. София.

В надпреварата за медалите взеха участие общо 22 клуба и близо 310 състезатели от цялата страна.

Карате клуб „Шори Доджо” бе представен от общо 6 състезателя в различни възрастови групи. При провелото се състезание в зала Арена Армеец взеха участие три от децата на клуба. Мирослав Бончев стана национален шампион на „Ката” при момчетата във възрастова група 13-14 години, като се представи отлично в елиминационният кръг и със силна игра на финала грабна златният медал. На косъм от медалите в дисциплината „Ката“ при 12-13 годишните остана Иван Драголов, който на кумите до 50кг. се класира втори.

Трима състезатели на клуба взеха участие в състезанието, при мъжете и жените. В дисциплината „ката”, многократната ни медалистка на европейски и световни първенства по карате – Светла Димитрова, след чудесно представяне, бе видимо ощетена от съдиите, които я поставиха на второто място. Не последва и различно съдийство при мъжете. Боян Петров, бе поставен втори в дисциплината „Асай Рю Ката”, а в дисциплината „Ката-Мъже“ треньорът Илиян Дянков се класира на първо място.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com