Остават само два дни да се подават заявления за гласуване по настоящ адрес

   

Остават само още два дни до 22 октомври, в които  избирателите, които имат постоянен и настоящ адрес в различни населени места в страната, могат да подадат заявление за гласуване по настоящ адрес. Заявленията си те трябва да  подадат в Дирекция ГРАО или в кметствата на населените места.
22 октомври е крайният срок, в който граждани, които имат увреждания на опорно-двигателния апарат и изпитват затруднения в придвижването си, могат да си заявят гласуване чрез подвижната избирателна секция. Заявлението трябва да е съпроводено с решение от ТЕЛК и се подава в Дирекция ГРАО. 29 октомври пък  е срокът, до който могат да бъдат отстранявани грешки, при положение, че избирателят забележи такива при проверка.
Изборните секции в община Казанлък в предстоящите президентски избори и националния референдум са общо 87.  В 4 от секциите, разположени в Основно училище „Чудомир” ще се гласува машинно.  Секциите за гласуване   ще бъде има в МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски“, също е предвидена  и една подвижна избирателна секция. На 6 ноември изборният ден ще започне в 7:00 часа и ще приключи в 20:00 часа.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com