Основните пътни артерии в жк „Изток“ са проектирани за преасфалтиране, ще бъдат изградени 2 нови парка, Детските градини №1, 11 и 15 ще бъдат изцяло обновени

   

Недка Рашева: „Положителната промяна в Казанлък е плод на партньорство между общинския кмет и общинския съвет. За да довършим всичко, което започнахме,  гласувайте с номер 19, освен за Галина Стоянова за кмет на общината, и с номер 19 в бюлетината и за общински съветници от ГЕРБ!”

Кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ: Недка Рашева, Боян Каличков, Велина Стойчева, Мария Цонева, Десислава Бозева, Даниел Цокев, Иван Гитев и Мария Гинева  проведоха среща с жителите на жк „Изток“.  На нея кандидат-общинските съветници обясниха, че една от най-важните дейности, по която общинското ръководство е работило през последните две години, е  Община Казанлък да е подготвена за новия програмен период, който започна през 2015 г.:

„Благодарение на успешно реализирания проект по ОП „Регионално развитие“ Общината подготви 35 инвестиционни проекта на стойност 32 млн. лв., с които да управлява средства в новия програмен период. От тях 19 млн. лв. са вече гарантиран ресурс, който ще се инвестира приоритетно в жк „Изток”. Още през 2016 г. Общината ще започне изпълнението на проекти за облагородяване и подобряване на жизнената среда в квартала“, обясниха пред жителите на жк „Изток” кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

Основните пътни артерии, очакващи преасфалтиране, са: улица „Капитан Петко Войвода“, улица „Верия“, улица „Петьо Ганин“, улица „Сент Ерблен“, улица „Кремона“, улица „Надканижа“ и улица „Фукояма“.  Предвижда се да бъдат изградени и два нови парка между улиците „Верия“ и „Сент Ерблен“ и на улица „Надканижа“.

Над 4,5 млн.лв. ще бъдат вложени в цялостен ремонт, както на сградите, така и на прилежащите дворове на трите детски градини – ЦДГ №1 „Здравец”; филиал ж.к. „Изток“ на ЦДГ №15 „Звънче” и ОДЗ №11 „Слънце“. Жителите на квартала могат да очакват още 7 нови зони за отдих, разположени в междублоковите пространства и Център за настаняване на бездомни хора и социални жилища.

Видяхме, разбрахме и сме наясно с вашите потребности. Готови сме, ако имаме възможността, да продължим работата си и в един следващ управленски мандат да ги удовлетворим. Нека не забравяме и това, че само за изминалите четири години във вашия квартал с общински средства са реконструирани над 13 000 кв. м. улична площ и над 8 000 кв. м. междублокови пространства.“ – бяха категорични кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

Можете да се запознаете  подробно с Програмата за управление за следващите 4 години на Община Казанлък, която предлага кандидатът за кмет втори мандат Галина Стоянова à http://galinastoyanova.bg/cms/user/files/programagalinastoyanova2015-2019.pdf

 DSC_0024
DSC_0019
DSC_0018

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com