Свържете се с нас

Казанлък

Обявяване на конкурс за длъжността Началник на отдел „Началник на отдел „Технически и инвестиционен контрол на строителството“

Published

on

На основание чл. 10а от Закона за държавния служител, чл. 14, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители и Заповед № 125/29.01.2016 г. на Кмета на Община Казанлък.

СЕ ОБЯВЯВА КОНКУРС

                     За длъжността  Началник на отдел „Технически и инвестиционен контрол на строителството“, в Дирекция „Устройство на територията и транспорт“, Общинска администрация , Община  Казанлък.

1.  Минимални изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на  длъжността:

·         Образование – висше, образователно-квалификационна степен – Бакалавър;

·         Професионална област – инженерно образование в сферата на техническата инфраструктура или строителството.

·         Професионален опит – минимум 4 години, в областта на завършеното образование и/или публичен сектор и/или свързан с проектиране, изграждане или управление на процеси по изграждане .

·         Ранг IIІ младши / за работилите по служебно правоотношение, на основание  Закона за държавния служител /.

 

2.      Допълнителни изисквания:

·         работа с компютър

 

3        Кратко описание на длъжността по длъжностна характеристика:

·         Отдел “Технически и инвестиционен контрол на строителството” осъществява функциите на администрацията, свързани с дейностите по изпълнение и контрол в строителството, от момента на неговото започване до въвеждането на обектите в експлоатация.

·         Размер на основна месечна заплата за длъжността –  850 лв.

 

4        Начин на провеждане на конкурсната процедура чрез:

·         Защита на концепция за стратегическо управление на тема: „Организация на  дейността за ефективно управление  на процесите в отдел Технически и инвестиционен контрол на строителството“.

·         Интервю

 

5        Необходими документи :

а / писмено заявление, съгласно Приложение № 2 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители;

б/ декларация от лицето, че е пълнолетен , за  неговото гражданство, не е поставяно под запрещение, не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и не е лишено по съответния ред от правото да заема определена длъжност – по образец;

в/ копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен,  допълнителна квалификация и правоспособност, които се изискват за длъжността;

г/ копия от документите, удостоверяващи продължителността на професионалния опит;

д/ трудова автобиография;

е/ свидетелство за съдимост;

ж/ копие от документ за самоличност;

 

Представените копия от документи следва да бъдат заверени от кандидата с текста “Вярно с оригинала” и подпис. При представяне на копия от документи да се представят и оригиналите за сверка.

            Разработените от кандидатите концепции  се представят при подаване на документите в отделен непрозрачен запечатан плик, на който следва да бъде изписано – трите имена на лицето и длъжността за която кандидатстват. На плика се поставя входящ номер, съответстващ на входящия номер на заявлението за участие. Комисията ще отваря само пликовете на допуснатите до конкурса кандидати.

 

6        Място и срок за подаване на документите: Гише № 2 –  “Деловодство” в Център за информация и услуги на гражданите в сградата на Община Казанлък,                  гр. Казанлък, ул. “Розова долина “ № 6, в срок до 17,00 ч. на 18.02.2016 г.  който не може да бъде по-кратък от 10 дни и по-дълъг от 14 дни от датата на публикуване на обявлението за конкурса – чл. 10а, ал. 1, т. 4 от Закона за държавния служител.

7        Място на обявяване на списъците и съобщенията: Таблото в Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата  на Община Казанлък, ул. “Розова долина” № 6, както и на Интернет страницата на Община Казанлък

Продължете с четенето

Казанлък

ГЕРБ обявява листата си с кандидати за депутати във вторник

Published

on

ГЕРБ Стара Загора обявява своята листа с кандидати за народни представители от 27-и МИР за предстоящите парламентарни избори, насрочени

за 4 април, във вторник- 2 март от 14.30 часа в офиса на партията.

Продължете с четенето

Казанлък

Почистват натрупани боклуци в землището на село Копринка

Published

on

Изхвърлянето на отпадъци на нерегламентирани места се заплаща от всички жители на общината! Такъв е поредният случай с натрупаните боклуци, като този път са в землището на село Копринка.

Няма налично описание на снимката.

След сигнал на горещия телефон на Общината от граждани, че в района има изхвърлени отпадъци, екипът на общинското предприятие за сметосъбиране информира кметът на селото, който заедно с местни жители, се организираха и започнаха почистване на района. Община Казанлък осигури нужната за целта сметосъбирачна техника и към момента е събран близо 1 тон отпадък.

Няма налично описание на снимката.

Работата на местните жителите по почистване на нерегламентираното сметище ще продължи и в почивните дни, като в първия работен ден на новата седмица се очаква още около 1 тон боклуци да бъдат извозени от екипите на Община Казанлък. “Всичко това обаче струва пари на жителите на цялата община, защото всяко едно почистване на нерегламентирано сметище е разход. Нека бъдем съвестни към съгражданите си, но и към природата!”, призова кметът на община Казанлък Галина Стоянова.

Продължете с четенето

Казанлък

Продължава ваксинацията в ДКЦ „Поликлиника“ – Казанлък през почивните дни

Published

on

Ваксината на AstraZeneca срещу COVD-19 е поставена до момента на 1615 души в област Стара Загора. От 24 февруари до 10:00 часа на 26 февруари, първа доза от ваксината на Pfizer-BioNTech са получили 146 членове на секционни избирателни комисии. Ваксинацията с първа доза на заявилите желание преки участници в изборния процес на 4 април, ще продължи до 10 март.

Към 10:00 часа на 26 февруари, имунизационният кабинет в РЗИ – Стара Загора разполага с 423 дози от ваксината на AstraZeneca.

На 27 и 28 февруари ваксинация ще се извършва в следните пунктове:

  • ДКЦ „Поликлиника“ – Казанлък, от 10:00 до 17:00 часа, Тел. за контакт – 0431/51232;
  • ДКЦ 1 Стара Загора, от 11:00 до 14:00 часа. Тел. за контакт – 042/625391;
  • Регионална здравна инспекция – Стара Загора, от 10:00 до 16:00 часа. Тел. за контакт – 042/602468.

През почивните дни се очаква нова доставка на ваксината от AstraZeneca.

Продължете с четенето

Казанлък

Разбиха и обраха кола в Казанлък

Published

on

На 25.02.2021 г. в РУ-Казанлък е получено съобщение от 39-годишен мъж от  гр. Казанлък, че за времето от 18,30 ч. на 24.02.2021 г.  до 07,15 ч. на 25.02.2021 г., в гр. Казанлък, на бул. “Княз Ал. Батенберг”, чрез взломяване на предно дясно стъкло на л.а. “Шевролет”, е извършена кражба на акумулаторна батерия и сумата от 50 лв. на монети.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.195, ал.1 от НК.

Продължете с четенето

Казанлък

Хванаха две момчета, обрали 89-годишна жена

Published

on

В бюлетин № 56/25.02.2021 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена, извършена на 24.02.2021 г. кражба от дома на 89-годишна жена от гр. Мъглиж, при която неизвестно лице е проникнало през незаключена входна врата на къщата, като е отнело портмоне с неустановена сума пари.

В резултат на извършените  оперативно-издирвателни мероприятия са установени  извършителите на престъплението – две момчета на 19 г. и 17г. от гр. Мъглиж. Работата по документиране на престъпната им дейност продължава.

Продължете с четенето

Казанлък

143 години от Освобождението на България

Published

on

Във връзка с отбелязването на 143 години от Освобождението на България и отдаване на почит на загиналите за свободата Община Габрово създава следната организация за празника:

3 март 2021 година

9.30 часа – отслужване на панихида в храм  „Успение на Пресвета Богородица“

10.00 часа  – издигане на националното знаме на пл. „Възраждане“

11.30 часа  – църковно – военен ритуал с поднасяне на венци и цветя на площада с барелефите под връх Шипка

Предвид епидемичната ситуация, свързана с COVID-19, достъпът на граждани до събитието няма да се ограничава, но ще има засилен контрол по стриктно спазване на въведените противоепидемични мерки в страната при събиране на граждани на открито, като задължително носене на защитна маска за лице и спазване на физическа дистанция от 1,5 м. между присъстващите.

Автобусите за върха ще тръгват от пл. „Възраждане“ от 8.30 часа и ще се връщат обратно – от 13.30 часа. Цената на билета в двете посоки е 5 лева.

Важна информация за водачите на МПС:

Въвежда се временно ограничение на движението в двете посоки от Габрово до връх Шипка и от Казанлък до връх Шипка от 22:00 часа на 2 март до 17:00 часа на 3 март 2021 г. Допуска се преминаването само на организиран междуградски автобусен транспорт. Транзитният поток от север към юг и обратно се пренасочва към прохода Хаинбоаз.

Продължете с четенето

Водещи

This site is protected by wp-copyrightpro.com