Общинското ръководство на Мъглиж предупреди: Избори по европейски или влизаме в ролята на героите на Алеко Константинов

   

Кметът на Мъглиж Господин Господинов и настоящото ръководство на Общината призоваха чрез медиите за избори по европейски и поканиха на диспут тази вечер издигнатия от БСП кандидат за кмет на Мъглиж Златко Острешев. От общинското ръководство заявиха,че срещу тях е започнала нечестна кампания и че, ако трябва, ще устояват истината в съдебната зала.

Реакцията на мъглижкото общинско ръководство е по повод прессъобщението, с което бе обявена кандидатурата на БСП за кмет на общината. БСП ще се яви на местния вот в коалиция „За община Мъглиж”, заедно с политическите структури на НДСВ и Народен съюз, а техният кандидат е 39-годишният безпартиен машинен инженер  Златко Острешев, който бе подкрепен единодушно от общото събрание на социалистите в общината.

От настоящото ръководство на Община Мъглиж изгразиха категорично несъгласие с думите: „Обединяваме се срещу разграбването в общината, на 27 октомври ще спрем разрухата в Мъглиж”, които левицата издигнаха като послание за предстоящите избори в общината.

Кметът Господин Господинов, който приключва своя втори мандат като кмет от ГЕРБ, призова кандидатът на БСП за кмет на Мъглиж Златко Острешев да се разграничи от посланието на левицата или да докаже твърдението, че общината се разграбва. От настоящото общинско ръководство отправиха през медиите покана за диспут към г-н Острешев и неговия екип на тема: “Минало, настояще и бъдеще на община Мъглиж”, който да се проведе още тази вечер.   “Считайте тази пресконференция като един официален, деликатен намек към БСП и коалиция, че, или ще правим избори по европейски, или влизаме в ролята на героите на Алеко Константинов”, заяви в заключение зам.- кметът на Община Мъглиж Душо Гавазов. 

Потърсихме чрез пресцентъра и коментара на общинското ръководство на БСП в Мъглиж и техния кандидат за кмет. От там заявиха, че по-късно  ще излязат с отговор по повод дадената пресконференция. БНР

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com