Община Казанлък стартира кампания за безплатно кастриране на животни

   

Община Казанлък, съвместно с „Тиехилфе Зюдан – Австрия”, продължава кампанията за безплатно кастриране на бездомни кучета и котки. Акцията се организира по силата на договор за сътрудничество с „Тиехилфе Зюдан – Австрия”, като организацията спонсорира две кастрационни акции / пролет и есен/.

Есенната акция ще се проведе от 19. 10. 2015 г. /понеделник/  до 24. 10. 2015 г. /събота/ включително в общински приют за безстопанствени кучета. Приютът се намира северно от Художествената гимназия, като работното време с граждани,  по време на кастрационната акция, е от 9,00 до 17,00 часа.

Заповядайте, като доведете с Вас и бездомните животни, за които се грижите пред блока, на улицата или в квартала. Животните се кастрират и Ви се връщат веднага, след като се ваксинират и обезпаразитят външно. Кастрираните животни са по- спокойни и още дълго време ще Ви радват и освен това, ще предотвратяват заселването на други бездомни кучета на тяхна територия. Кастрират се бездомни кучета и котки, на възраст над 8 месеца, мъжки и женски.

По време на акцията ще се обслужват само жители на Община Казанлък,  желателно с предварителна заявка.

 

За повече информация: Д-р Антония Илиева – ст. експерт ВСД при Община Казанлък – тел. 0431/ 98271 и  0887311884

 

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com