Община Казанлък се включва в изложението „Празници, обичаи, традиции и туризъм“

   

Община Казанлък ще участва в изложението „Празници, обичаи, традиции и туризъм“, което се организира от „Бранд медия Българи“. Форумът ще се проведе в София в рамките на три дни- от 9-ти до 11-ти септември.

Всяка община ще се представи със свой щанд през трита дни на събитието, в който ще покаже характерното и интересното за своята история и развитие. Община Казанлък ще се представи с рекламни материали  на местни розопроизводители: „Томи Шоу Козметикс“, „Зорница Къмпани“, Розоварна „Лема“ и Роза „Дамасцена“.

Щандът на Община Казанлък ще бъде аранжиран като розова градина с автентични предмети, характерни за розобера. Участие ш щанда на общината ще вземе и ИМ „Искра“.

На 10-ти септември, общините ще се представят  с изяви на групи за автентичен български фолклор, а след официалното откриване на Столична Община, Казанлък първи ще представи „Долината на розите и траките“ , с участието на ансамбъл „Арсенал“ и Школа за оцеляване „Багатур“.

На 11-ти септември 2015 г. е церемонията по връчване на годишните награди на най- успешните кметове, организирана за поредна година от Портала на българските общини. На единствената по рода си церемония в България, ще присъства и кметът на Община Казанлък Галина Стоянова.

08.09.2015г.                               Пресцентър на Община Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com