Община Казанлък е с най-ниската безработица в Старозагорска област

   

Кметът Галина Стоянова връчи паметен плакет на Община Казанлък на председателя на КНСБ в града Николай Маринов по случай 25 години от създаването на синдиката

Над 3000 са работещите фирми на територията на община Казанлък, а в продължение на близо една година Казанлък е с най-ниската безработица в цялата Старозагорска област. Това говори и за един много добър диалог между работодателите и синдикатите  на територията на общината, каза днес в Стара Загора кметът на община Казанлък Галина Стоянова в словото си по повод тържественото честване на 25-ата годишнина от създаването на КНСБ. Диалогът между местната власт и синдиката е на високо ниво, а партньорството ни дава много добри резултати за работещите в различни сфери, подчерта още кметът Галина Стоянова. Тя връчи на председателя на КНСБ в Казанлък Николай Маринов паметен плакет на Община Казанлък като израз на ползотворната съвместна работа на местната власт и структурата на КНСБ в общината и по повод четвървековния юбилей на синдикалната организация.

Диалогът с правителството започна да дава резултати,  заяви по време на тържеството в Стара Загора президентът на КНСБ Пламен Димитров. Той изтъкна, че най-важното е страната да има устойчиво управление и очакваните реформи да се реализират.
Лидерът на КНСБ изтъкна, че Старозагорската организация на синдиката е една от най-успешните и най-влиятелните в страната. В нея сега има 400 организации и над 23 хиляди членове.
На събранието бяха връчени три почетни знака от Федерации на синдиката на регионалния лидер на КНСБ Иванка Данаилова,  която също 25 години е начело на Регионалния съвет на синдикалната организация.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com